1. Herresenior

22-04-2023 18:50:51
Solnedgangen set fra Sjællandsbroen var den bedste oplevelse – på vej væk fra Amager
Efter en godkendt første halvleg leverede HIC en sjælden set tandløs indsats i sæsonens fjerde nederlag på Amager
15-04-2023 07:44:57
Det er skrevet før, men måske var det den bedste kamp i HIC’s historie
Trods en udvisning efter 20 minutter vandt HIC fredag aften med 4-0 og har nu fået 7 point i tre kampe
08-04-2023 21:31:49
Selv om det positive overgår det negative, så var det ene point vel egentlig ganske retfærdig
For fjerde kamp i træk scorede HIC to gange, men denne gang rakte det kun til uafgjort.
01-04-2023 07:29:59
Midt i euforien var ’endelig’ et betydeligt nøgleord, da HIC vandt for første gang i 223 dage
For tredje kamp i træk scorede HIC to gange, og denne gang rakte det til en sejr over Greve
26-03-2023 08:36:57
Endnu en fremragende fodboldkamp. Og endnu et ¤#!¤§>!@£$ resultat
For anden uge i træk tabte HIC 3-2 på udebane i en kamp med en straffesparks-situation i overtiden
18-03-2023 18:33:42
Alle de positive elementer blev overskygget af en frustrerende afslutning på årets første kamp
Med tre debutanter, der vil løfte holdet, tabte HIC mere end det ene point i overtiden mod B 1908
27-11-2022 10:02:31
Sæsonens sidste spark gav jubel og håb
HIC’s Danmarksseriehold har haft en udfordrende efterårssæson, hvor holdet har haft modgang på mange områder, og marginalerne har bestemt ikke været på HIC’ernes side. Derfor var glæden ekstra stor, da Rasmus Floor med kampens sidste spark udlignede til 2-2 mod Roskilde KFUM, og gav håb om at undgå nedrykning i forårssæsonen
20-11-2022 10:32:18
De misbrugte muligheders kamp endte som en grum skuffelse
For tredje hjemmekamp i træk var HIC foran uden at det lykkedes sikre den hårdt savnede sejr
13-11-2022 20:59:28
Endnu et godt point - og alligevel en snert af ærgrelse
Efter 1-1 i Greve har HIC fået point mod fire af de fem bedste hold i rækken
06-11-2022 12:16:34
HIC laver endnu et stort resultat – selv uden langsomme gengivelser
Med 3-3 mod topholdet Brønshøj fik HIC endnu et point, der må give mod på både den nærmeste fremtid og foråret