Menu

Endnu en fremragende fodboldkamp. Og endnu et ¤#!¤§>!@£$ resultat

image
Allan Nielsen
26. marts 2023 kl. 08:36
For anden uge i træk tabte HIC 3-2 på udebane i en kamp med en straffesparks-situation i overtiden

Måske skal man være ældre end den gennemsnitlige førsteholdspiller for at vide, hvem Kaptajn Haddock er. Denne koleriske figur, der er Tintins faste følgesvend i en belgisk tegneserie fra midten af det forrige århundrede.

Men man får lyst til at gentage nogle af tegneseriefigurens hysteriske udbrud, når man skal beskrive HIC’s første to kampe i år. Eksempelvis med et ¤#!¤§>!@£$.

For modgangen og de latterlige marginaler bider altså et ellers hårdtarbejdende hold i hårdt i rumpetten. Bevares, defensiven har knirket både i Sundby Idrætspark mod B 1908 og lørdag i Karlslunde, men selv om retfærdigt og fortjent ikke kan bruges til en hujende fis, så kunne man godt have undt HIC point i begge kampe.

I Karlslunde var stillingen 2-0 efter et kvarter, og da det kort efter pausen blev 3-0, kunne man frygte et sammenbrud for et bundhold.

Men trods modgangen spiller HIC fin fodbold, der bliver skabt masser af chancer og der kan ikke sættes en finger på moralen eller arbejdsindsatsen. Der er selvfølgelig masser af detaljer, der kan forbedres, men nu har forskellen i de to første kampe været skarpheden i de to straffesparksfelter – og det niveau skal løftes.

Som i den første kamp scorede Jakob Christensen og Nicolai Beck, og mens B 1908 straffede HIC efter et par hjørnespark, så var det mod Karlslunde HIC, der to gange udnyttede hjørnespark fra Mikkel Bredfeldt.

Reduceringen til 3-2 burde have tændt op under ilden, men det skete ikke rigtigt og så punkterede håbet om point reelt, da Jakob efter en ellers fremragende indsats tabte hovedet og indkasserede et rødt kort.

Og så alligevel: I overtiden blev Rasmus Thønning nedlagt i modstandernes straffesparksfelt, men i modsætning til i sidste uge udløste dette brud på fodboldloven IKKE et straffespark. Sådan ganske typisk for den mangel på modgang, der altid synes at ramme et bundhold. Retfærdigt og fortjent tæller jo ikke.

Efter to kampe på kunstgræs er HIC tilbage på rigtigt græs på fredag i årets første hjemmekamp mod Greve.

 

Danmarksserien, pulje 1

Karlslunde - HIC 3-2 (2-0)

1-0 Victor Sander Petersen (6) 2-0 Mathias Andersen (15) 3-0 Nichlas Bengtson (48) 3-1 Jakob Christensen (52) 3-2 Nicolai Beck (63). Udvist: Jakob Christensen (85)

 

HIC (4-3-3): Lasse Kyrning Hansen – Malthe Jacobsen, Carl Matthäi Leland (70. Frederik Nørrestrand), Jakob Christensen, Mikkel Bredfeldt - Rasmus Floor Andersen, Andreas Heramb (46. Mathias Juul Larsen), Benjamin Nielsen, Sune Lundsgaard Mortensen (76. Max Pein) - Rasmus Thøning (anf.), Nicolai Beck

 

Ikke benyttet: Andreas Burchall, Nikolaj Gøtze Rasmussen, Ilias Nøkkentved

Luk