Menu

HIC laver endnu et stort resultat – selv uden langsomme gengivelser

image
Allan Nielsen
06. november 2022 kl. 12:16
Med 3-3 mod topholdet Brønshøj fik HIC endnu et point, der må give mod på både den nærmeste fremtid og foråret

Det startede som en service under corona-pandemien, da der var forbud mod tilskuere til fodboldkampene i HIC. Nu kommer tilskuerne gudskelov i stor stil atter til kampene på vores altid hyggelige hjemmebane, men de underholdende livetransmissioner direkte fra danmarksserien ud til alverdens Facebook-brugere er fortsat.

Heldigvis for det, for så kunne en arbejdsramt referent midt under Holger Runes semifinale i Paris og inden tre-fire Premier League-kampe hjemme fra sofaen se HIC levere endnu et opløftende resultat – og more sig over den løsslupne snak på den nu overdækkede balkon, svare på Rasmus Petersens alt for nemme quizspørgsmål om Brønshøjs historie og DM-guldvinderen i 1961 samt bande over, at der ikke er langsomme gengivelser af målene. Det plejer der sgu da at være, når man ser fodbold på ’skærmen’!

For mål var der masser af i 3-3-kampen mod Brønshøj denne solbeskinnede november-eftermiddag. Det første i et halvt år af tilbagevendte Nicolai Beck til 1-0, sæsonens fjerde af Mads Haunstrup, der nu er HIC’s topscorer, til 2-0 og endnu et af Nicolai Beck til 3-2 på et straffespark begået mod ham selv.

Desværre blev halvdelen af målene nede ved hestefolden, hvor det stationære kamera har lidt svært ved at vise alle de besnærende detaljer, men det forlyder fra et par øjenvidner på sidelinjen, at Nicolai Beck scorede med hovedet, og at Mads Haunstrup opsnappede Brønshøj-målmandens udspark, lavede en sparkefinte og en tunnel og sparkede 2-0-målet fladt i kassen.


Mads Haunstrup og HIC'erne kunne efter et effektivt pres højt på Brønshøjs banehalvdel fortjent fejre 2-0 scoringen.

Under alle omstændigheder endte det 3-3, og dermed lykkedes det for anden hjemmekamp i træk HIC at revanchere en syngende 6-0-øretæve på udebane ved efterfølgende at hente point mod et tophold. Og DET er jo positivt, især med tanke på, at den smalle HIC-trup fremdeles er stærkt udfordret med skader til Jakob Christensen, Chris Lindskow, Akwasi Boateng, Andres Heramb og Oscar Gjerlev.

Men på de gode, gamle dyder som hårdt arbejde og sammenhold, nåh ja, og så lidt medgang i trængselstiderne mod slutningen, lykkedes det at tanke yderligere point, selvtillid og håb. Og i øvrigt tage førstepladsen fra Brønshøj, der atter blev overhalet af Karlslunde.

HIC’s ene point ændrede derimod ikke så meget i forhold til de nærmeste konkurrenter, da både B 1908 og Gørslev også opnåede uafgjort i weekendens kampe, men fem mål i de seneste to hjemmekampe tyder på, at efterårets helt store udfordring med manglende scoringer er ved at være løst. Så mangler der bare en sejr, og den er der yderligere tre muligheder for at indhente i årets resterende kampe mod Greve, Gørslev og Roskilde KFUM.


Inden kampen hyldede seniorformand Anders Fabild Rasmus Floor for 100 kampe i den blå trøje.

Danmarksserien kreds 1

HIC – Brønshøj 3-3 (2-2)
1-0 Nicolai Beck (2) 2-0 Mads Lindqvist Haunstrup (18) 2-0 Rasmus Petersen (25) 2-2 Casper Rasmussen (35) 3-2 Nicolai Beck (straffe 64) 3-3 Casper Rasmussen (72)

HIC: Rasmus Siggaard – Malthe Jacobsen Carl Matthäi Leland, Rasmus Thønning, Benjamin Nielsen – Rasmus Floor, Mathias F. Nielsen, Mikkel Nøhr Christensen, Mads Lindqvist Haunstrup, Yasin Roni Sari (75. Oliver Benn Larsen) – Nicolai Beck

Ikke benyttet: Lasse Kyrning Hansen, Mathias Juul Larsen, Christoffer Tabrizi-Birkebæk, Yaqoob Butt, Nikolaj Gøtze Rasmussen og Nassor Salim

Luk