Endnu et godt point - og alligevel en snert af ærgrelse
Efter 1-1 i Greve har HIC fået point mod fire af de fem bedste hold i rækken
06-11-2022 12:16:34
HIC laver endnu et stort resultat – selv uden langsomme gengivelser
Med 3-3 mod topholdet Brønshøj fik HIC endnu et point, der må give mod på både den nærmeste fremtid og foråret
30-10-2022 12:32:51
Opråb til alle HIC'ere
HIC's Danmarksseriehold er havnet i en tung periode med udfordringer på flere fronter, og fortjener derfor ekstra opbakning fra alle med hjerte for HIC. Cheftræner Jan Christensen opfordrer her til sammenhold og opbakning.
23-10-2022 16:58:34
Uafgjort gav mere end bare et point på en opløftende lørdag
Nicolai Beck fik et succesfuldt comeback efter fire måneders pause, men straks er der nye på skadeslisten
10-10-2022 09:50:43
Der blev trods alt tændt et par blå lys på en mørk eftermiddag
Trods massivt overtag i spil og chancer mod GVI tabte HIC for syvende kamp i træk
25-09-2022 10:51:18
Trods opløftende momenter tabte HIC 1 til Roskilde KFUM
HIC er inde i en hård periode i Danmarksserien, hvor HIC’erne bliver hårdt straffet for fejl. Udfordringerne i særligt defensiven gjorde udslaget, da Roskilde KFUM kunne drage hjem fra Herstedøster med en 2-5 sejr
10-09-2022 08:40:09
Da HIC ramte bundniveauet gav det en gevaldig øretæve
Greve udnyttede effektivt de alt for mange fejl, HIC leverede i sæsonens dårligste kamp
04-09-2022 09:02:30
Klasseforskel i et nederlag med endnu en HIC-rekord
Seniorfodbold mod ungdomsfodbold, kaldte cheftræneren 5-1-nederlaget til Brønshøj
29-08-2022 09:56:02
Det naive overmod fik et gevaldigt hak i tuden
Holbæk straffede benhårdt HIC’s fejl og de var så mange, at nederlaget på 4-1 var billigt sluppet
20-08-2022 18:24:43
En af de pragtfulde dage, hvor det hele bare lykkedes for HIC
En perfekt første halvleg sikrede HIC sæsonens første sejr, da det blev 4-2 over Karlslunde, der sidste sæson spillede i 3. division