Menu

Piger og kvinder

I Herstedøster IC har vi en mangeårige og stolt tradition indenfor pige- & damefodbold. Gennem mere end 3 årtier, har vores afdeling været i kontinuerlig udvikling, hvilket er noget vi er enormt stolte af. Vi har piger i alle aldre, og på alle niveauer. Dette afspejler sig ganske glimrende i, at vores yngste piger er 5-årige begyndere, og vores ældste er rutinerede ræve 50+ på fodboldfitnessholdet.

Uanset om man, som mange af vores nuværende spillere, har optrådt i klubben siden barnsben, eller om man blot er på “gennemrejse”, så er en ting sikkert og vidst: I HIC gør vi utroligt meget ud af fællesskaberne og det sociale. Et ekstra krydderi er det gode og givende samarbejde årgangene imellem, hvilket gør at vi altid er mange ansigter til træning. Ydermere kan vi tilbyde aktive samt engagerede trænere, som gør at vi udover liv og glade dage, altid kan tilbyde sjov, udviklende og kvalificeret træning 2 gange ugentligt.

Selvom det sociale liv er i højsædet, så går det på ingen måde ud over vores spillemæssige ambitioner. Når kampene først fløjtes i gang, så er nøgleordene fokus, engagement og glæde. Der skal ikke herske tvivl om, at vi dør med støvlerne på for at få hentet 3. point til skattekisten, når først bolden ruller!

HIC er stedet for dig, uanset om du ønsker at få “kickstartet” din seniorkarriere, vil hygge med ligesindede eller noget helt tredje. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fantastiske fællesskab. :-)

Læs om de forskellige afdelinger.

KVINDERSENIOR  TRYK HER>>

FODBOLDFITNESS TRYK HER>>

PIGER U16 (Årgang 2006-2007-2008) TRYK HER>>

PIGER U14-15 (Årgang 2009-2010) TRYK HER>>

PIGER U12-13 (Årgang 2011-2012) TRYK HER>>

PIGER U8-U10   (Årgang 2013-2016) TRYK HER >>

     

 

   

 

 

 

  

Luk