Menu

U8-U10 piger tager et stort spring sammen!

image
Matin Everhøj
12. oktober 2023 kl. 13:43
Succes for den nye afdeling
Søndag den 8.oktober tog U8-U10 piger ud og fik en ny oplevelse som hold!
På en kold men solrig morgen var holdet taget afsted til deres første stævne sammen. Dette var første gang, at holdet skulle ud og prøve kræfter med kampe med "ægte" modstandere og kampleder. Spændte mødte spillere, forældre og trænere op på Vallensbæk idrætsanlæg. Der blev klædt om til "rigtig kamptøj" og det gav hurtig fælles ånd og gejst.
I højt humør spillede pigerne deres 4 kampe mod Roskilde Pigefodbold, Rebæk IF, Vallensbæk IF og Holmegaard GB.
Der var en stejl indlæringskurve og man så tydelig forandring fra kamp nummer 1 til kamp nummer 4. Pigerne blev mere opmærksomme på spillet, prøvede at dække modstandere og fik lidt bedre fat i spillet. Undervejs samlede trænerne holdet og arbejdede med spillernes oplevelser på banen. På trods af forskel på erfaring, alder og fysik på holdene, gav pigerne alt hvad de kunne. Både på banen og som opbakning fra sidelinien. Der blev givet high-fives og hjerte-emojies holdet rundt.
Der er ingen tvivl om at pigerne fik en oplevelse. Der er indsamlet erfaring og ting som kan tages med hjem til træningen i HIC. Det har uden tvivl også styrket fællesskabet omkring holdet. Alt i alt en sjov, god og lærerig oplevelse! Trænerne er allerede på udkig efter næste (indendørs) turneringsmulighed.
Luk