Menu

U15 pigerne klar til sæsonstart efter en flot 1. plads i Strøby Pige Cup

image
Webmaster
07. august 2021 kl. 22:06
Trods meget begrænset træning, viste HIC's U15 piger både flot spil og fightervilje, da de deltog i Strøby Pige Cup. Det var derfor en flok glade HIC-piger, som kunne drage hjem med pokal og medaljer efter en dejlig 1. plads.

Sommerpausen er ofte uforudsigelig periode for mange HIC-bold. Er der spillere som melder sig ud undervejs, har spillerne holdt sig det mindste i gang og har de helt glemt at spille fodbold ?

Dette var også spørgsmål som vi trænere for HIC's U15 pigehold stillede os, inden vi efter en kort uges træning samlede holdet og drog til Strøby Pige Cup. Men godt humør og lyst til fodbold kan glædeligt kompensere for manglende træning og grundform, hvilket HIC-pigerne på flotteste vis beviste under stævnet.

Efter to uafgjorte men gode kampe og en flot 3-1 sejr mod værterne fra AIK Strøby, kunne en flot glade HIC-piger modtage medaljer og pokalen som et fortjent bevis på 1. pladsen.

U15 pigeholdet har glædeligt allerede fået tilgang af nye piger, ligesom flere har meldt sig til prøvetræning i den kommende uge. Men vi har altid plads til nye fodboldglade piger fra årgang 2006-2008 - så interesserede skal endelig tag kontakt til holdets trænere.

Luk