Menu

Påsken bliver rolig i Herstedøster og omegn, når 205 HIC'ere tager på udlandstur

image
Webmaster
27. marts 2024 kl. 19:09
Traditionen tro tager mange af HIC's ungdomshold på en fælles påsketur, som i år går til Holland, hvor 11 hold deltager i Brabant Open. U19 holdet tager samtidig på træningslejr i Gøteborg.

Fælles oplevelser på og uden for banen er blandt de helt centrale værdier i HIC, hvilket blandt andet er årsagen til, at HIC igennem mange år har sendt ungdomshold på fælles udlandstur. I år tager 180 spillere og trænere til det sydlige Holland i  påsken, hvor U13, U15 og U16 pigeholdene samt U11, U12, U14, U15 og U16 drengeholdene deltager i Brabant Open. Der bliver derfor trængsel torsdag tidlig morgen på parkeringspladsen foran Glostrup stadion, når 3 store turistbusser skal fyldes med de mange HIC'ere inden afrejse kl. 5.00. Udover deltagelse i stævnet, venter der alle HIC'erne spændende aktiviteter og ikke mindst tid sammen, når holdene indkvarteres i ferieparken Slot Cranendonck

Det bliver muligt at følge holdene hjemmefra, hvor resultaterne kan følges på https://www.brabant-open.nl/da ligesom vi vil forsøge at ligge fotos og nyheder op på HIC's Facebook.

U19 drengeholdet drager også udenlands, da de i påsken tager på træningslejr i Gøteborg. U19-drengene får dermed en perfekt forberedelse til forårssæsonen, da turen både byder på træninger og kamp mod et svensk hold.

HIC har sjæl og ånd - kammeratskab knytter bånd !

Luk