Menu

Påsken bliver rolig i Herstedøster og omegn, da 182 HIC'ere tager på tur til Belgien

image
Webmaster
03. april 2023 kl. 10:01
Traditionen tro tager HIC's ungdomshold på en fælles påsketur, som i år går til Belgien. Turen får rekorddeltagelse af hele 182 HIC'ere, som deltager i det internationale stævne Belgium Cup.

Fælles oplevelser på og uden for banen er blandt de helt centrale værdier i HIC, hvilket blandt andet er årsagen til, at HIC igennem mange år har sendt ungdomshold på fælles udlandstur. I år slår vi rekord, når 182 spillere og trænere rejser til det nordlige Belgien i  påsken, hvor U15 og U16 pigeholdene samt U11-12, U13, U14-15 og U17 drengeholdene deltager i Belgium Cup. Der bliver derfor trængsel torsdag tidlig morgen på parkeringspladsen foran Glostrup stadion, når 3 store turistbusser skal fyldes med de mange HIC'ere inden afrejse kl. 4.30. Udover deltagelse i stævnet, venter der alle HIC'erne spændende aktiviteter og ikke mindst tid sammen, når holdene indkvarteres i ferieparken Hengelhoef nær Genk.

Det bliver muligt at følge holdene hjemmefra, hvor resultaterne kan følges på https://www.belgium-cup.be/da, ligesom vi vil forsøge at ligge fotos og nyheder op på HIC's Facebook.

HIC har sjæl og ånd - kammeratskab knytter bånd !

Luk