Menu

HIC´s ungdom har vokseværk

image
Ungdomsudvalget Martin, Susanne, Daniel og Karsten
06. september 2022 kl. 21:56
Efter en lang corona-periode kan der konstateres stor spillertilgang på alle ungdomshold

En varm sommer er på retur og alle ungdomshold er kommet godt i gang med efterårets mange kampe.

I HIC har stort set alle ungdomshold over de seneste måneder oplevet en markant spillertilgang - fra de mindste på tumleholdet til de største drenge og piger, som ellers erfaringsmæssigt har det ene ben på efterskole eller travlt med deres ungdomsuddannelse.

HIC´s ungdom er samlet set vokset med 30% siden sommeren 2021 og endnu flere meldes på vej. Et kæmpe skulderklap til de mange frivillige trænere og holdledere, som hver eneste uge ligger deres tid og kræfter i HIC, således træning, kampe og ikke mindst alt det praktiske kører på skinner!

Den store tilgang skaber trængsel på banerne, hvor der til tider må tænkes kreativt og findes alternative løsninger. Det er dog en positiv udfordring, som vi arbejder på at finde gode løsninger på.

Tilgangen betyder også, at HIC trænerne/holdlederne har fået mere at se til. Så har du tid og lyst på at hjælpe til som træner, holdleder eller har mod på en fodbolddommeruddannelse – så tag endelig fat på en af os fra ungdomsudvalget eller skriv til ungdom@hic.dk, så tager vi gerne en snak om mulighederne.

Vi ses på banerne

 

Luk