Webmaster
19. juni 2023 kl. 11:59
DBU Sjælland afholdt i weekenden Sjællandsmesterskaberne, hvor hele 4 HIC-hold havde kvalificeret sig. Efter flotte indsatser kunne HIC'erne fejre 2 sæt guldmedaljer og 2 sæt bronzemedaljer

HIC var stærkt repræsenteret, da DBU Sjælland i den weekenden afholdt de afsluttede Sjællandsmesterskaber.

U13 drengene havde spillet sig i semifinalerne med både hold 1 og 3 som afslutning på en fantastik sæson. U13-1 var i aktion lørdag i SM for U14 række 3, hvor de efter en flot indsats dog måtte se sig besejret 2-4 i semifinalen mod Roskilde. Drenge skulle derfor spille om bronzemedaljerne mod Humlebæk, som blev en tæt og spændende kamp, hvor HIC udlignede i overtiden efter at være kommet bagud i kampen sidste minut. Kampen skulle derfor afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor HIC'erne var bedst, og derfor kunne fejre bronzemedaljerne.

Søndag var det U13-3's tur til at spille SM for 8-mandshold. Drengene spille en spændende semifinale, og Holmegård dog trak det længste strå og vandt 3-2. HIC'erne skulle derfor spille om bronzemedaljerne, og også denne finalekamp endte i straffesparkskonkurrence efter 0-0 i den ordinære spilletid. Afgørelsen blev mere end normal spændende, da HIC på det 10. straffespark afgjorde kampen, og kunne fejre bronzemedaljerne.

U14 drengene har haft en helt enestående sæson med sejre i både Belgium Cup og pokalfinalen. Som nyoprykkere i række 1 vandt drengene flot rækken, og stod derfor overfor Raklev i SM-finalen. På en udtørret bane, som ikke var til fordel for HIC'ernes normale flotte tekniske spil, fortsatte holdet sejrsstimen, og slog flot Raklev 4-1. Drengene og trænerteamet kunne derfor fejre både guldmedaljerne og "the treble".

Sidste HIC-hold i aktion til Sjællandsmesterskaberne var U16 pigerne, som i finalen mødte Køge, der havde vundet alle deres kampe i turneringen. HIC-pigerne var dog ualmindeligt opsatte, og efter en pragtpræstation, bragte de allerede i første halvleg sig på 3-0. Efter en anden halvleg i fuld kontrol blev det også slutresultatet, og HIC-pigene kunne fortjent lade sig hylde som Sjællandsmestre.

Også de mange andre ungdomshold har haft en flot sæson, og mange af holdene slutter sæsonen af med afslutningsfester på fredag, inden der venter en fortjent sommerferie.