13. september 2020 kl. 23:34
Sikker sejr over Virum-Sorgenfri i mesterrækken

U19 Drenge Mesterrækken

Herstedøser IC - Virum Sorgenfri (1-0) 4-1

(20) 1-0 Miran Aref (straffe), (46) 2-0 Rasmus F. Andersen, (55) 3-0 Daniel Yildirim, (57) 4-0 Daniel Yildirim, (89) 4-1 ukendt.

HIC's U19 drenge havde stadigvæk sejrens sødme tilgode efter to uafgjorte og et nederlag. Bundholdet fra Virum skulle besejres men det krævede koncentration over hele linjen.

Drengen lagde fra start et godt pres på gæsterne og efter 20 minutter blev det til 1-0 på straffespark, sikkert sat ind af Miran Aref - Holdet forsatte de gode takter og man bakkede op om hinanden. Det blev ikke til flere mål i halvlegen, men spillet lovede godt og man kunne nok forvente lidt mere i anden halvleg.

Man må sige at forventningerne blev indfriet - HIC'erne kom ud til halvlegen med lyn og torden og på bare 12 minutter havde drengene afgjort kampen på mål af Rasmus Fangel Andersen og to af Daniel Yildirim. At gæsterne fik lov at pynte på resultatet gjorde ikke så meget. Holdet viste en indsats ud over det sædvanlige og vi må håbe at man kan bevare holdånden til næste kamp på udebane den 20 september mod Allerød.