Flot fight og sammenhold gav sejr over topholdet i mesterrækken

U19 Drenge Mesterrækken

Herstedøster IC - Måløv BK (1-0) 2-1

(24) 1-0 Mathias Juul Larsen (52) 2-0 Emil Hass Hegelund (79) 2-1 ukendt

Advarsel: (87) Emil Hass Hegelund

Efter en ufrivillig corona pause sidste weekend skulle HIC's U19 drenge følge op på sidste rundes flotte 4-1 sejr over Virum Sorgenfri. Det skulle dog hurtigt vise sig, at topholdet fra Målev ikke var indstillet på at give point væk.

Drengene  gik ind til kampen med en tro på, at de var det bedste hold, men blev fra start udfordret af Målevs hurtige omstillinger på fløjene. Målevs forsøg blev dog afværget af et stærkt spillende forsvar, samt efter gode indgreb fra Andreas Burchall.

Med et par små justeringer fra sidelinien blev spillet mere og mere på HICs præmisser, og chancerne blev større og større. Med et drøn af et langskud i det 24 minut bragede Mathias Juul Larsen bolden op krogen. 1-0 og klart overtag til HIC.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, og blev præget af fejlkendelser og til tider voldsom fight. Dagens dommer havde det svært med de hurtige og fysiske drenge, hvilket dog ramte begge hold.  Det blev ikke til flere mål i halvlegen, men spillerne osede af overskud i pausen, hvor taktik og aftaler blev genopfrisket.

En stærk organisation fra bagkæden (Miran, Noah, Emil og Fangel) blev godt hjulpet af  midtbanen, hvor stærkt kæmpende Mathias, Oliver og Nicolas både modtog og uddelte en del blå mærker. Midt i halvlegen blev Emil pludselig træt af sit forsvar og spillede 1-2 med midtbanen og gik med i et hurtigt opspil. Bolden endte hos Victor på højrefløjen, som med en flot aflevering fandt en nu helt fri Emil foran mål 2-0. Klasse!

Målev var tydeligvis frustreret og spillet blev mere og mere urent, hvor drengene formåede at holde hovedet koldt.  HICs stærke organisation stod mod alt, hvad Målev kunne finde på. Frustrationerne udløste et par gule kort til Målev, og kampen kunne være lukket med et par scoringer, men ind ville bolden ikke.

10 min. før tid scorede Målev pludselig på en løs bold i feltet (2-1). Kampen  var nu åben igen. Trods hårdt pres fra Målev og et gult kort til Emil hev HIC en meget velfortjent sejr hjem.

Imponerende holdindsats, både teknisk og taktisk. I stærk konkurrence med sine holdkammerater, blev Nicolas kampens spiller.  Næste modstander er Skjold Birkerød ude lørdag, hvor målet igen må være at hente tre point.