image
Karsten Lynge, Træner
28. december 2018 kl. 23:38
Drengene besejrede AIF i to kampe

Vinteren er over os, men det forhindrede ikke 2 x 11 selvtillidsfulde drenge i at gøre sig klar til kamp en kold lørdag formiddag midt i december.

Forud ventede to af sæsonens vigtigste kampe - begge på Albertslund Stadion. Den vigtige håneret var på spil. Vores U13, hold 1 og 3 skulle nemlig møde kammeraterne fra skolen, som de næste par timer var ærkerivalerne fra AIF.

Først løb hold 3 på banen. Meget spil var godt, men desværre var drengene fra AIF en tand bedre i første halvleg. Nede 1-5 ved pausen valgte Abdel at give drengene en kop varm te og en gedin omgang peptalk. På det tidspunkt tænkte en del forældre vist mere på varmen hjemme.

Straks i anden halvleg gik Anas og Ilyas forrest og scorede til 2-5. Samtidigt besluttede forsvaret i form af Tristan og Bastian sig for, at 5 mål til AIF i denne kamp var rigeligt. 3-5 og selvtilliden voksede, og så småt indfandt panikken sig hos AIF. Ved 5-5 udvidede Abdel det tekniske område til at gælde fra hjørneflag til hjørneflag. Miraklet var tæt på, men mega chance til AIF - som heldigvis blev reddet – gjorde os på sidelinjen nervøse.

Da dommeren fløjtede af, havde vi vundet anden halvleg 6-0 og vendt 1-5 til 7-5. Superfed oplevelse for alle i blåt og understreger, at god form og tro kan flytte bjerge.

Forarbejdet var lagt for peptalken til hold 1, som gjorde sig klar til at følge op på hold 3’s flotte comeback.  Håneretten, 3 point og førstepladsen i rækken, samt titlen som byens bedste hold var i spil, da BS72 var blevet besejret tidligere på året.

Lad det være sagt med det samme. Vores drenge spillede en flot kamp, og var klar fra start. Drengene bragte sig hurtigt foran med 2-0 og stærke præstationer over hele banen, hvor drengene kendte og løste deres opgaver til perfektion.

AIF kæmpede og kæmpede, men var ikke i nærheden at få point med fra kampen, som endte 5-3 til HIC.

En fantastisk slutning på en god dag for BYENS BEDSTE U13 DRENGEHOLD.