Menu

U15^1 med sejr i sæsonens første kamp på Buffalo Park

image
Simon Alexander Nielsen
13. april 2018 kl. 22:30
Solen skinnede på stjernerne ;-)

På en flot, men relativt stormfyldt forårsfredag, var det bleven tid til hjemmebanepræmieren for HIC's U15^1 drenge. Vi havde haft en super træningsuge som optakt til kampen, som skulle vise sig at blive lige så uhyggeligt spændende, som datoen antød. I sidste uge gæstede vi Herlev, og på trods af en drømmestart der, endte vi med at blive kørt på en vis legemdels ud af banen, og sendt hjem med et 6-2 nederlag i bagagen. Derfor var det en flok opsatte drenge, som var krigerisk parate til at tage imod FC Jonstrup klokken 18.30 d.d. 

 

Allerede fra taktikmødets start var fokus helt i top, og det var 14 forventningsfyldte knægte (+ resten af truppen som tilhørere), som fik deres dissinger. Vi var klar pirat, og der var en opgave som skulle løses. Opvarmingen kørte så smurt som en kniv igennem blødt smør. Småspillet sad lige i skabet, og der blev gået til stålet. Kommunikativt var stemmebåndene smurt (pånær lige et par enkelte, hvor stemmerne var gået i overgang... De blev pænt bedt om at tie stille, da de skabte mere latter, end frygtsomhed :b), INGEN var i tvivl om vigtigheden ved, at få 3 point til skattekisten i dag...

 

Kampen blev fløjtet op, og ligeså tændte som vi havde været under opvarmningen, lige så kampklar var vi fra første fløjt. WAM-BAM-THANK-U-MAN, sagde det, og efter små 12 minutters spil, får vi sammensat et af de mest velspillede angreb jeg længe har set. Emin kroner det flotte angreb med et brag af et langskud, henover keeperen, og op i det modsatte hjørne. Fortjent 1-0 til drengene.

 

Kampen bølger frem og tilbage, og Jonstrup kæmper det bedste de havde lært. Men vi er vanvittigt gode til at bakke hinanden op defensivt, så trods ihærdige forsøg, så holder vi dem fortjent væk fra fadet. Igennem samtlige 70 minutter, fejlede den defensive opbakning ikke EN ENESTE gang. Stor, stor ros til drengene, for SUBLIM holdånd og parathed. 

 

Offensivt, har vi lidt svært ved at kende vores besøgstid ;-) Det var et par episoder, hvor vi burde have været skarpere og øget føringen, for at trække lidt af spændingen ud af kampen. Desværre misbruger vi et par kæmpe direktører, som kunne havde givet selveste John 'Faxe' Jensen grå hår før tid. Meeeen, det ville nu også være kedeligt, hvis der ikke var noget at arbejde videre med på træningsbanen :p 

 

Summa summarum: HIC 1 - 0 FC Jonstrup. Flot og velspillet kamp af begge hold, det er en indsats begge parter kan være stolte af :)

 

Dagens målscorer: Emin Mef, 1 basse.

Dagens stolthed: Aniq, som var debutant på 1. holdet. Aniq leverede en masse trylleri på kanten, og fik kørt 2 kanaler på den samme spiller. Rygterne lyder på, at han stadig leder efter sin selvtillid et sted på bane 1 ;-)

Kampens spil: Ovenstående Emin, efter en fantomkamp. Emin var her, der og alle vegne, og kronede værket med fortjent at blive dagens duks.

 

Stærkt arbejde boys. Træneteamet er stolt!! :-)

Luk