Menu

Skuden er vendt - Pointene bliver erobret, og gemt væk i skattekisten :)

image Glæden ville ingen ende tage, efter at Skovshoved fra Mesterrækken blev ekspederet ud.
Simon Alexander Nielsen
22. september 2018 kl. 12:38

For 1 år siden, startede vi på de daværende U15-drenge med en proces. Drengene var/er i vores optik et af de ungdomshold jeg kan erindre igennem tiderne med det største potentiale, hvorfor at det var med en enorm mængde spænding og gejst, vi gik ind i projektet. Spillere kom til, hvilket har medført at vi i skrivende stund er 30+ spillere, til 2 hold hvilket er hamrende flot for en klub af vores størrelse.

 

Fra start af nedbrød vi "alle" gamle dyder, og startede på at forme et spilsystem og et sammenhold tilpasset den type spillere og mentalitet(er) vi var i besiddelse af. Hele tiden i dialog med drengene og deres forældre om, at de kunne forvente en længere (- den blev lige lang/spændende nok til sidst, kan vi afsløre) tilvænningsperiode, hvor resultaterne måske ville halte en del. Det kræver meget af få sammenspillet en stor trup, og vænnet dem til både at spille taktisk klogt, kombineret med et ekstremt hårdt spilsystem hvor helbane-pres er et af nøgleordene. Det har været en stor rutsjebane-tur, som har budt på alt fra "interne karantæner", lange spillersamtaler, mentalt pres, til en enorm mængde social hygge, en kæmpemæssig udvikling på fodboldbanen, samt i skrivende stund et par yderst glorværdige øjeblikke i kampregi :-)

 

Ét år er nu gået, drengene er blevet U16, og spillet er bedre end nogensinde før! På trods af vi gik igennem en længere sejrstørke (hele 12 kampe blev det til, 10 uafgjorte og 2 nederlag), førend vi endelig fik hul på bylden, så formåede alle, både drengene, forældrene, og trænerteamet at holde humøret højt og hovedet koldt, for vi vidste at det var et spørgsmål om tid, inden det ville vende!! :-)

 

Lykken er nu vendt, og vores nuværende stime er 5 kampe uden nederlag, med 4 sejr til følge, endda over modstandere som før i tiden nærmest har udraderet os hurtigere på fodboldbanen, end Tjernobyl nedsmeltede i Ukraine... Vores seneste 2 kampe, er sejre vi de næste lange stykke tid kan leve højt på. Der er skalpe taget af fornemste karakter! I onsdags snuppede vi en pokalsejr mod Skovshoved - et tophold fra Mesterrækken, som havde mere end svært ved at klare vores konstante pres og sammenhold på banen. I går, bød vi vores onde ånd fra Herlov op til dans. Herlev har vundet vores række ubesejrede de seneste par sæsoner, og vores seneste indbyrdes opgør endte i et 5-3 nederlag, efter at vi havde været bagude 5-1 ved halvleg. I går, var der Herlevs tur til at få en tur i den velsmurte HIC maskine! Allerede fra det taktiske oplægs start kunne jeg fornemme at fokus var i top. Opvarmningen forløb så smurt som en kniv igennem varmt smør, og drengene løste opgaven taktisk til U.G. Efter kampen, kunne vi notere os vores første sejr over Herlev i mands minde. Den kunne endda snildt have været væsentligt større end de 3-1 som tavlen viste ved slutfløjtet!! :-D

... Rygtet lyder på at flere spillere, trænere og holdledere fra Herlev stadigvæk render rundt og leder på bane et, for at finde ud af hvad præcist der ramte dem.... ;-)

 

Vi er pt. i top 3 i række 1, hvilket var vores ultimative mål, og den position har vi tænkt os at bibeholde!!!

 

Drengene har udviklet sig helt enormt, og hvert minut med dem på og ude for træningsbanen er intet mindre end en fornøjelse!! :-)

 

- På vegne af det stolte trænerteam!

Luk