Menu

Point på tavlen for kvindesenior i sjællandsserien

image Lucky Brown Olsen
John Bødker
21. april 2021 kl. 09:11
Det blev en deler da HIC besøgte Taastrup FC - 2 senior åbnede med en sejr
Efter et klart nederlag i premieren på udebane mod Ølstrykke på 4-1 blev det en opløftende aften i Taastrup da HIC'erne diskede op med flot spil og masser af chancer, men sejren udeblev og HIC kan kun takke sig selv for at resultatet blev 2-2.
Der var højt humør over hele linjen fra start til slut, men det var et skuffet hold der tog mod de "høje bjerge" uden de tre point.
Det blev en aften hvor det var stolpe ud og med den sidste coolnes skal målene nok komme. Et hav af chancer efter de flotteste opspil blev desværre ikke omsat som fortjent. Endnu engang var det Lucky Brown Olsen der var skarpretteren og scorede begge mål på en strålende energi - Lucky scorede også HIC's enelige mål mod Ølstykke og er således kommet godt fra land.
At Taastrup får scoret et par mål er hvad der engang i mellem sker når heldet er til stede. Der var debut til Emilie Dirach og et flot comeback til Ida Nygård. Kampens spiller blev Stine Skov Jensen efter en super præstation.
Holdet viste klart at de hører hjemme i sjællandserien.
2. kvindesenior tog sejren på udebane mod Måløv da værterne blev besejret med 2-0 efter en rodet kamp, hvor HIC'erne dog var det bedst spillende hold. Kampen blev først afgjort i de døende minutter da Michelle Hermansen scorede sit første mål som seniorspiller. Inden da havde Julie Christiansen bragt HIC foran med 1-0.
De næste kampe for kvindesenior er i Herstedøster:
1. kvindesenior vs Farum BK lørdag den 24 april kl 13.30 i Herstedøster
2. kvindesenior vs Terslev G&IF mandag den 3 maj kl 19.00 i Herstedøster
Luk