10. oktober 2020 kl. 20:57
Allerød var ingen hindring da HIC'erne sikkert vandt med 4-2 på Buffalo Park
Kvindeserie 1
Herstedøster IC - Allerød FK (4-2) 4-2
(2) 1-0 Lucky Brown (20) 1-1 Natasja Rasmussen (25) 1-2 Natasha Hecksher (straffe) (27) 2-2 Lucky Brown (38) 3-2 Alberte Bremmer (42) 4-2 Lucky Brown
Mange tilskuere havde fundet vej til Herstedøster hvor HIC's bedste kvinder skulle vise at de er lavet af noget specielt. En sejr og en sikker oprykning til Sjællandsserien var på spil. Fodboldfitness havde gang i grillen og formanden blev sendt i byen efter flere brød - Jo der var fodbold i Herstedøster.
Gæsterne fra Allerød havde ikke i sinde at give favoritterne nogle gaver og så alligevel - Efter bare 2 minutter kunne gæsternes keeper hente bolden ud af netmaskerne og festen var allerede godt i gang. De mange tilskuere inspirerede gæsterne og stille og roligt overtog de opgøret med stor fight og vildskab - Efter 20 minutter gav det bonus og kampen var nu helt lige og værre blev det da de fik tilkendt et straffespark bare 5 minutter efter og så var det op ad bakke for værterne. Men her viste de blå at de er lavet af et specielt stof og hurtigt var holdet tilbage på sporet da Lucky Brown to minutter efter udlignede - i resten af halvlegen stod der HIC på det meste og med yderligere to scoringer af Alberte Bremmer og Lucky Brown, som kunne fejre et flot hattrick, gå til pausen med en sikker førring.
Anden halvleg havde Allerød som den dominerende part, men HIC havde kontrol over det meste. De fleste muligheder tilfaldt gæsterne og en generel meget intens og tempofyldt kamp blev halvlegsresultatet også kampens endelige resultat.
Lucky Brown blev fortjent kampens spiller - Nanna K. Hillingsøe kom på banen og viste vejen fremad i samtlige nærkampe og fik fortjent danens stolthed.
Efter kampen udtalte cheftræner Simon Nielsen "Vi har spillet den ene “finale” efter den anden i den her sæson, fordi vi vidste at de fleste kampe skulle vindes for at rykke op." Det var en mega stolt trænerduo der tog til oprykningsfest hos familien Dalsager.