Menu

Kvindesenior er klar til comeback i Sjællandsserien

image
John Bødker
13. april 2021 kl. 10:00
Efter mere end 6 måneders kamppause er HIC klar med to 11-mands hold i dette forår
Efteråret 2020 sluttede med stor succes, da kvindesenior sikrede sig oprykning til sjællandsserien. Sidenhen er afdelingen bare vokset og HIC kan i dag stille med to hold og der vil stadigvæk blive kamp om pladserne. 
Som træner Simon Nielsen udtaler, så er vi bedre stillet end sidste år og vi vil kæmpe for de gode placeringer i sjællandsserien. At vi har fået et 2.hold er bare lykken - så får alle spillet og får noget bold i benene. 
Den sidste træningskamp viste at vi er ved at være der og det var en ren fornøjelse at se kvinderne løfte spillet, så vi kunne holde varmen på sidelinjen i det bidende kolde vejr. 
Med et alternativt taktikmøde i snevejret udendørs, fik vi lagt en snorlige game-plan, og ligeledes udført vores aftaler til punkt og prikke under kampen.
Det var ikke til at se, at det er 6 måneder siden vi sidst har spillet kamp! Vi havde 3 debutanter i Emilie Dirach, Sidse Boysen og Alma Kotschwara og et velkommen hjem til Ida Nygård, folk på nye positioner og alligevel leverer vi en helstøbt indsats som et sammentømret hold - Fællesskabet gør stærk
Træningsindsatsen fra samtlige har været rigtig stærk og givtig - Flere gange måtte vi dele over i flere hold, da restriktioner grundet covid-19 satte en stopper for antallet. Men stor opbakning fra alle som nu bare venter på at komme igang med kampprogrammet.
Vores første kamp i sjællandsserien er lørdag den 17 april på udebane mod Ølstykke. Samme dag spiller 2. holdet mod Måløv i serie 2 også på udebane - Desværre er kampene uden tilskuere. 
Luk