Menu

HIC spillede lige op mod topholdet fra HB Køge

image Rebekka Greve blev kampens spiller
John Bødker
07. maj 2021 kl. 17:04
Trods et 1-3 nederlag ser cheftræneren positivt på holdets tilstand
Et fantastisk sammenhold både på og udenfor banen var stærkt medvirkende til en helstøbt og stærk indsats på storsatsende HB Køge i kvindernes Sjællandsserie. Chefttræner Simon A. Nielsen har også svært ved at armene ned når det gælder kvindernes indstilling til tingene - Et fundamentet i cement er skabt i det her fodbold-hus.
Selvom HIC'erne kom bagud i dagens kamp, formår holdet at veksle imellem vores spil, og endda med 2 formationer i løbet af kampen formår man at skabe mange gode chancer, og ligeledes også kronen på værket med en meget flot angrebssekvens med Sarah Lybert’s reduceringsmål
Holdet har nu i fem kampe mødt tre af bejlerne til oprykning og er endnu ikke blevet kørt ud af græsset. De 5 point man har på kontoen kan ingen tage fra holdet og inden længe vil holdet også vinde andet end en skrivebordssejr.
Spillet på banen, holdånden, moralen og alt fra de individuelle til kollektive præstationer er til sejrer og det skal nok komme. I vores comeback sæson er målsætningen at vinde fodboldkampe og forblive i rækken. 
Kampens spiller efter en stærk og kompromisløs præstation i forsvaret: Rebekka Greve Nielsen 
Næste kamp er på udebane mod Svogerslev den 16 maj kl. 12.00
Kvindernes Sjællandsserie
HIC-HB Køge (0-1) 1-3
(77) 1-3 Sarah Lybert
Luk