Menu

HIC's flotteste hold har fået en flyvende start på sæsonen!

image
Simon A. Nielsen, Cheftræner
12. september 2021 kl. 21:04
Mantra'et med, at vi er et kollektiv som dør med støvlerne på for hinanden lever i bedste velgående
I sidste sæson havde vi for første gang tilmeldt 2 stk. 11-mandshold, hvori det bedste residerede i Sjællandsserien, og det andet i rk. 2. Det var en sæson, hvor vi ligeledes gennemgik systemskifte, og satte os nogle fælles mål for, hvad vi gerne ville opnå som hold og fællesskab. Sæsonen var "pointfattig", og vi skulle frem til absolut sidste spilleminut førend Sjællandsserieholdet sikrede overlevelse. Missionen for rk. 2 holdet var at vi skulle stille op til alle kampe, og deraf bygge på. Det lykkedes på flotteste vis.
Selvom det var "stolpe ud" i perioder, så var humøret kontinuerligt højt, med masser af liv og glade dage på, samt uden for træningsbanen. For vi havde nemlig lagt en langsigtet plan, og planer - kræver tålmodighed!
Starten på denne sæson, har været flyvende. Vi har fået udvidet trænerteamet med Michael Kotschwara samt Julie Bøge-Rasmussen (holdleder), og dette har utvivlsomt været med til at løfte hele setuppet.
Det er ikke kun "Red Bull" som giver vinger, næ nej! Hos os flyver vi højt på fællesskaber, venskaber, engagement, sjæl og ånd, hvilket har medført noget af det flotteste kvindefodbold vi har set i mands minde! rk, 2 holdet har pt. spillet 4 kampe, med 2 sejre og 2 uafgjorte til følge, og indtager pt. 2 pladsen, med en flot målscorer på 9-3.
2 kvindesenior får instrukser af træner Rikke til kampen i Ejby
Sjællandsserieholdet har gjort rent bord og fører rækken, med 4 kampe á 4 sejre, og en målscore på 11-3!!!! Dette blev dags dato cementeret med en 4-1 sejr over Lyngby Boldklub på udebane. 
Det var et spilletlystent og humørfyldt kvindeseniorhold, som udsatte Lyngby for et tæppebombardement af angreb. Dagens opgør bød på intet mindre end 30 afslutninger i vores favør, men også et par afbrændere i direktørstil. Specielt Anna-Natalia tegnede sig for cirka 15 afslutninger i bedste: "kom nærmere, kom nærmere - der er 3 skud for en 10'er stil", men ak ja - det blev ved lige ved og næsten ;)
Indsatsen kunne der dog ikke sættes en finger på, og ydermere taktisk klogt af "Nalle", at gemme scoringerne til en dag hvor vi virkelig har brug for dem. Det genialt, det der!
Spøg til side. Hele holdet, i allerhøjeste grad også "Nalle", ydede en 100 procents forbilledlig indsats. Hvilket til syvende og sidst medførte en flot sejr, over et hårdt kæmpende og velspillende Lyngbyhold som var svære at bide skeer med.
Undertegnet tog naturligvis æren for de flotte scoringen, og vores nytilkomne angrebstræner Michael, må vidst lige hjem og kigge på alle "hel- samt halvkikserne" :)
Vores mission er at etablere os som fast inventar i Sjællandsserien, og pt føler vi, at vi er rigtig godt på vej. Det er sgu svært ikke at trække på smilebåndet over, hvor langt vi er kommet!
På billedet ses dagens 3 målscorere: Lucky med 2 mål, og Sara samt Lyberth med ét mål hver. 
På tirsdag venter endnu en herlig træning, og torsdag tager Sjællandsserieholdet mod Svogerslev Boldklub med kampstart kl. 17.45 på hjemmekampe. Kom frisk, kom frejdig og hep hep hep. 
Tusind tak til pigerne samt trænerteamet for en fremragende start på sæsonen. Jeg er glad, samt stolt over at være en del af det her setup. 
Luk