Menu

Er du den nye træner hos kvindesenior

image Kvindesenior 2021
Stine Skov Jensen
13. juni 2021 kl. 15:17
Den store tilslutning af medlemmer kræver flere trænere
Kære kommende kvindesenior-træner
Her på Herstedøster IC’s kvindesenior hold, kunne vi godt bruge et ekstra sæt stærke, samt selvstændige, hænder. 
Vi er 45 aktive, glade, samt super engagerede kvinder, hvor niveauet spænder bredt - lige fra nybegyndere til SS-niveau. Her hos os, er der plads til alle! Vi har 2x11 mands hold, et i række 2, samt et i Sjællandsserien. Glæden ved det sociale samspil og fodbolden giver os, binder fine røde tråde gennem hele vores fundament! 
Vi har udover alle vores kvalitetstimer på banen, ligeledes et væld af sociale arrangementer, hvor vi laver alt fra yoga, til fællesspisning og en masse anden spas. 
Det er ikke alfa-omega, at du har mange års trænererfaring - det vigtigste er, at du har mod på at give den en skalle, og har en robust karakter, mod på at prøve en masse øvelser af, arbejde selvstændigt, samt lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab, der rummer meget mere end “bare” fodbolden 
Du vil blive en del af et erfarent trænerteam, som består af 1 cheftræner, 2 assistent trænere, 1 målmandstræner og en hold-hjælper. trænerteamet består bl.a. af en med UEFA B Licens, samt en tidligere divisionsmålmand som målmandstræner.  
Hvis ovenstående har fanget din interesse er du meget velkommen til at kotankte følgende: 
pige/kvinde formand: 
Stine Skov Jensen
30295147
Træner:
simon Alexander Nielsen
42432000 
Luk