Menu

Endnu en uafgjort for vores kvindesenior

image
John Bødker
30. maj 2021 kl. 22:23
Sashena Brown scorede hattrick i Slagelse

HIC's bedste kvindesenior kæmper med resultaterne og ligger desværre i den tunge ende i sjællandsserien. 

Søndagens formiddagskamp i Slagelse var ingen undtagelse - Allerede efter 11 minutter havde Sashena Brown dog bragt HIC foran, men det er vist også det eneste positive man kan berette om første halvleg - Værterne fra B73 Slagelse gik til pausen med en fortjent førring på 2-1.

Om det var vandet i drikkedunkene eller et håndslag på at indstillingen skulle ændres kan vi kun gisne om, men vi tror på det sidste. Cheftræner Simon Nielsen fik i hvert fald ændret på tingene og spillet blev bare bedre og nu stod HIC'erne som det bedste hold og det ene smukke angreb og en stærk defensiv gav holdet en tro på at lykkedes. Efter 10 minutter havde Sashena bragt balance i resultatet. 

HIC kæmpede det bedste de har lært og selvom værterne bragte sig foran på et straffespark ventede HIC bare på forløsningen og kort før tid lykkedes det Sashena at fuldbyrde sit hattrick til slutresultatet 3-3.

Holdet skal roses for et stærkt kollektiv og troen på at lykkedes. Sashena blev kåret til dagens kvinde i skysovs. Stine Skov Jensen spillede igen en stor kamp og skal roses for at være med til at løfte holdet.

Kvindernes Sjællandserie

B73 Slagelse-Herstedøster I.C (2-1) 3-3

(11) 0-1 Sashena Brown (33) 1-1 Emmely Madsen (45) 2-1 Emmely Madsen (55) 2-2 Sashena Brown   (67) 3-2 Freja Hansen (straffe) (86) 3-3 Sashena Brown

Luk