Menu

Et indledende nederlag, der lover godt for fremtiden

image
Allan Nielsen
20. april 2021 kl. 15:37
Når sportsfolk på de allerøverste hylder kan sige, at processen er vigtigere end resultaterne, så kan en forholdsvis lille klub som HIC også sagtens være stolt over et lovende nederlag.

Sådan et led HIC mandag aften på en af de voldsomt befolkede kunststofbaner på Jens Jessens Vej på Frederiksberg, da U21-turneringen blev indledt med en udekamp mod 2. divisionsklubben FA 2000.

At det endte 3-0 var på ingen måde sigende for kampens forløb. Jo, FA 2000 var voldsomt dominerende især i den første halve time, men da det til lejligheden sammensatte HIC-hold med spillere fra 1.-holdstruppen, 2.-holdet og U19 havde fundet fodfæste i hjemmeholdets uvant høje tempo, fik vi set, at fødekæden til 1.-holdet i sjællandsserien har det godt. Rigtigt godt endda.

FA 2000 scorede to gange efter situationer, hvor der ikke blev ’ryddet op’ efter standardsituationer samt på et kontraangreb i allersidste minut.


U21 trænerteamet kunne se en lovende indsats mod den stærke modstander fra FA2000

U21-turneringen tjener to formål: At give de ny seniorspillere, der nu er spredt ud på flere hold, muligheden for atter at spille sammen, og at spillere, der af forskellige årsager ikke kom i kamp eller fik særlig meget spilletid i weekenden, kan blive matchet på et højt niveau.

Den mulighed får de igen på mandag, når HIC i den anden U21-kamp på hjemmebane kl. 18.30 møder danmarksserieklubben Skjold fra Østerbro.

 

FA 2000 – HIC 3-0 (1-0)

1-0 Emil Dahlmann Petersen (24) 2-0 Marco Vinterberg (79) 3-0 Aleksander Dokic (90)

HIC: Andreas Burchall – Miran Aref (46. Ylber Farizi), Oliver Hunyadi, Anders Benned, Rasmus Fangel – Oliver Benn Larsen, Magnus Ulrik Kristensen, Mathias Juul Larsen (74. Sefik Tekin), Sefik Tekin (56. Mathias Skolnik), Jason Rasmussen (66. Andreas Heramb) – Casper Karlsson

 

Luk