Menu

Antallet af erfaringer udgør summen af rutine, og U21-kampene bidrager med en hel del

image
Allan Nielsen
28. april 2021 kl. 22:05
HIC's U21 hold er glædeligt stærkt matchet i A-rækken, men høstede trods et 1-2 nederlag vigtig erfaring i kampen mod Skjold.

I U21-turneringen er det tilladt at benytte op til fire spillere, der er født tidligere end aldersgrænsen, altså før 1999.

Den mulighed har HIC naturligvis gjort brug af i de to kampe, der hidtil er blevet afvikles i årets turnering, men samtidig har vi trukket på klubbens U19-hold, der tæller spillere født i 2003.


U21 drengene giver god erfaring til unge spillere på tværs af flere hold

Det er med andre ord en sammenbragt flok, der har udgjort holdene i kampene mod FA 2000 og Skjold, hvor 19 forskellige spillere har været i aktion.

I perioder i begge kampe har det blandt andet derfor lignet mænd mod store drenge, men formålet med deltagelsen i turneringen er til fulde blevet opfyldt: Unge HIC-spillere er blevet matchet på et højere niveau end i de daglige turneringer og har helt sikkert høstet nogle af de erfaringer, der på et tidspunkt senere i karrieren bliver til det udefinerbare begreb, man kalder rutine.

For udover forskellen i den fysiske højde og drøjde har et højere antal stressede, utålmodige og dermed ofte forkerte beslutninger været udslagsgivende i ellers jævnbyrdige kampe.

Mod Skjold var det en unødvendig foræring af et hjørnespark og et mistimet indgreb, der førte til modstandernes to mål, men at Yasin Hida blev HIC’s første målscorer i turneringen må også tilskrives en af de fejl, som fodboldkampe uundgåelig tæller i stort antal, men som oftest gør den afgørende forskel.

At den nuværende corona-situation blandt andet betyder et højere antal skadede spillere, har vi i HIC erfaret på den hårde måde, hvilket også har haft afgørende betydning for sammensætningen af U21-holdet, så på den baggrund er det nok belejligt, at den tredje og sidste kamp først spilles 7. juni på hjemmebane mod Vanløse.

 

HIC – Skjold 1-2 (1-1)

0-1 (27) 0-2 Yasin Hida 1-2 (53)

Gult kort: Ylber Farizi (36)

HIC: Andreas Burchall – Miran Aref, Oliver Hunyadi, Magnus Ulrik Kristensen (77. Ylber Farizi), Jason Rasmussen – Andreas Heramb, Ylber Farizi (60. Mikkel Laurberg Laursen), Sefik Tekin (72. Yasin Hida) – Daniel Yildirim (46. David Beisheim), Casper Karlsson (80. Daniel Yildirim), Yasin Hida (46. Frederik Bonne)

Luk