Menu

Herreseniorafdelingen er på plads med ændringer

image
John Bødker
24. juni 2022 kl. 10:41
En del nye trænere hos herresenior

Som noget nyt, har seniorformand Anders Fabild og seniorafdelingen, valgt at ændre 2. herresenior til et U23 hold - hvor de nyoprykkede U19 spillere kan få lov til at boltre sig. Cheftræner for 1.herresenior Jan Christensen lovede på et møde at dem som vil prøve Danmarksserie fodbold skal henvende sig og så vil trænerstaben se på potentialet.

Da 2 herresenior nu ændres til U23 er håbet at flere af U19 spillerne bliver i HIC i stedet for at stoppe. Det nuværende trænerteam fra U19 holdet ( Frank Jørgensen, Steen Højen, Kasper Christensen med Martin Heramb i spidsen) følger drengene op i seniorafdelingen.
Anders udtrykker da også sin begejstring for at de fire har sagt ja til og følge holdet op i seniorafdelingen og glæder sig meget til samarbejdet som han ser meget frem til.
Når jeg ser på navnelisten over de u19 spillere der følger med op suppleret med nuværende seniorspillere har jeg svært ved at begrænse min begejstring samtidig med jeg har en forventning om topplacering for holdet, fortæller Fabild.
Samtidig vil jeg takke det nuværende trænerteam Rasmus Bjørnskov og David Beisheim for et fantastisk arbejde i en til tider meget svær tid som endte helt fantastisk med en topplacering i serie 3.
De to afgående trænere kan nu koncentrere sig 100 procent om og spille fodbold og ligge alle kræfter på banen.

De sidste brikker på trænersiden hos 3 senior er også faldet på plads - Emil Schou Jensen tager en tørn mere og ny medtræner bliver Simon Andersen som samtidig med spillertjansen nu går trænervejen.

 

Luk