Solnedgangen set fra Sjællandsbroen var den bedste oplevelse – på vej væk fra Amager

image
Allan Nielsen
22. april 2023 kl. 18:50
Efter en godkendt første halvleg leverede HIC en sjælden set tandløs indsats i sæsonens fjerde nederlag på Amager

Der er uendeligt mange sandheder i fodbold. En af dem er, at man skal score i sin gode perioder. Det gjorde Tårnby FF i modsætning til HIC, og derfor endte det for første gang i fire kampe med et nederlag for det ellers formstærke bundhold ude fra landsbyen.

Når man kommer bagud efter 2 minutter, lyder forklaringen ofte, at ’holdet ikke var klar fra start’. Den holder bare ikke, for HIC gav bolden op og kørte den derefter rundt med så mange afleveringer, at alle på holdet vist nået at få rørt den. En lovende start.

Men da Tårnby FF endelig fik fat i kuglen og ekspederede den i straffesparksfeltet, lykkedes det ikke HIC at sende den ud af farezonen med appel, så den blev fra kanten af straffesparksfeltet sendt yderligt i mål til en tidlig føring.

Efter den rædselsfulde start skulle HIC lige finde benene igen, men det lykkedes efterhånden og så fulgte en god periode. En halv time med masser af inspireret samspil og masser af gode angreb, men igen uden den appel i afslutningerne, der skal til for at score mod en så kompetent modstander som Tårnby FF.

Lasse Hansen havde en travl aften i HIC-målet, hvor Taarnby ikke mindst  udfordrede HIC-defensiven i luftrummet.

Da hjemmeholdet så straffede en slap organisation i HIC’s defensiv kort efter pausen, var løbet kørt, og der var langt mellem de opløftende momenter.

Mikkel Bredfeldt spillede en fin kamp, og blev fortjent valgt som dagens HIC'er

Jo, Ilias Nøkkentved kom ind til sin debut, Nicolai Beck fik bevaret sin fantastiske serie ved at score for sjette kamp i træk, for en gangs skyld blev ingen udvist og den farverige solnedgang set fra Sjællandsbroen på vejen tilbage mod Vestegnen var betagende – på mere end én måde.

Nicolai Beck pyntede på resultatet med scoringen til 3-1, og har nu scoret i alle forårets 6 kampe.

For nu er det heldigvis slut med at krydse Sjællandsbroen. Fire ture til Amager i denne sæson har resulteret i fire nederlag, så hvis en enkelt HIC’er på vejen hjem tænkte på dengang Amager blev kaldt ’Lorteøen’, er det helt forståeligt.

Danmarksserien, pulje 1

Tårnby FF  - HIC 3-1 (1-0)

1-0 Andreas Moos (2) 2-0 Nicklas Niebe (49) 3-0 Mohammad Shabban Hussein (63) 3-1 Nicolai Beck (84)

HIC (4-4-2): Lasse Kyrning Hansen – Malthe Jacobsen, Carl Matthäi Leland, Frederik Nørrestrand, Mikkel Bredfeldt – Sune Lundsgaard Mortensen (64. Maximilian Pein), Mikkel Nøhr Christensen (70. Andreas Heramb), Benjamin Nielsen (82. Magnus Ulrik Kristensen), Mads Lindqvist Haunstrup (46. Chris Lindskow) - Rasmus Thønning (82. Ilias Nøkkentved) Nicolai Beck

Ikke benyttet: Andreas Burchall