Selv et 4-1-nederlag har positive sider: Vejret var godt

image
Allan Nielsen
26. september 2021 kl. 13:30
I den forløbne uge kunne man læse, at en skole på Aarhusegnen har helt forbudt skældud til eleverne. Ovenpå en lørdag eftermiddag med anstrengte miner på den københavnske vestegn er en tilsvarende positiv tilgang til det lokale fodboldhold efter 1-4 mod Frederikssund IK vanskelig, men vi giver det alligevel en chance: Vejret var godt.

Der blev ikke smadret en eneste Rude i Lilleskolens facade.

Ingen af tilskuerne kom op at slås – så vist vides.

Pølserne fra Karl Johan var lige så gode, som de plejer.

HIC har stadig scoret i alle sæsonens ni kampe.

Det var vist også det?

Resten var lige til glemmebogen. Men den kan vi ikke huske, hvor vi har lagt.

HIC var uden tænding, gejst og glød i de første 20 minutter, hvor skudstatistikken var så meget i det i øvrigt meget velspillende udeholds favør, at kampen ville være blevet stoppet før tid, hvis den var foregået i en boksering. 0-1-målet efter 20 minutter var en fuldstændig logisk konsekvens af begivenhederne på banen.

HIC blev bedre og skabte pludselig flertallet af chancer, så 0-2 lige inden pausen var en mavepuster og 0-3 kort efter pausen var en ordentlig kajeryster.

Rasmus Floor Andersen var en af få gode HIC’ere på dagen og reducerede efter en fremragende hjørnesparks-kombination, som naturligvis ikke skal afsløres overfor kommende modstandere, men forsøget på et mirakuløst comeback fik et afgørende gok i nødden, da Jack Castelijns fik to gakkede advarsler inden for fem minutter.

Utilfredsheden med dommertrioen var af samme årsag massiv i den blå lejr, men referenten vil i stedet for at kommentere indsatsen citere den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen: Jeg udtaler mig af princip aldrig om dommeren – og især ikke om ham her.

Danmarksserien, pulje 1

HIC – Frederikssund IK 1-4 (0-2)

0-1 Nicolai Jægergaard (20) 0-2 Rasmus Von Bülow Gasberg (44) 0-3 Nicolai Jægergaard (56) 1-3 Rasmus Floor Andersen (64) 1-4 Jonas Grøbech Hansen (64)

HIC (4-4-2): Lasse Kyrning Hansen – Carl Matthäi Leland (46. Akwasi Boateng), Jakob Christensen, Tobias Abrahamsen, Simon Reeslev – Rasmus Floor Andersen, Chris Lindskow (59. Alihan Demir), Rasmus Thønning Jensen (anf.), Benjamin Nielsen - Nicolai Beck, Jack Casteleijns

Advarsler: Jack Casteleijns (61+66)

Ikke benyttet: Emil Skjold Larsen, Mathias Juul Larsen, Oscar Gjerlev, Mathias F. Nielsen og Oliver Benn Larsen