Menu

Opråb til alle HIC'ere

image
Webmaster
30. oktober 2022 kl. 12:32
HIC's Danmarksseriehold er havnet i en tung periode med udfordringer på flere fronter, og fortjener derfor ekstra opbakning fra alle med hjerte for HIC. Cheftræner Jan Christensen opfordrer her til sammenhold og opbakning.

Kære alle.

Som de fleste formentlig har opdaget, så er HIC’s 1. senior – efter mange års medgang, optur og et hav af sejre – kommet i stor modgang resultatmæssigt i danmarksserien.

Mange har ved flere lejligheder spurgt såvel spillere som undertegnede om, hvorfor vi er røget ind i en sådan nedtur, hvor målene hagler ind og nederlagenes størrelse hører til i tennisverdenen.

Jeg vil gerne understrege, at til trods for de ringe resultater, så gør spillerne alt, hvad de kan for at vi resultatmæssigt kommer ud af den krise, vi lige nu befinder os i. Men kendsgerningen er, at vi med et hav af skader og en ekstrem smal trup, lige nu er fuldstændig overmatchet i den stærkeste Danmarksserie, der har været i mands minde. Samtlige af de ni andre trupper i rækken består af en række spillere med divisions- ja sågar superligaerfaring. Ressourcer, evner og erfaring er i disse klubber bare et par niveauer over HIC på nuværende tidspunkt – og derfor fortjener vores spillere al den opbakning, de kan få i klubben i en svær tid.

For lige at understrege, hvor meget vi i dette efterår har været ramt, så får I her listen over skadede spillere i truppen:

  • Nicolai Beck – brækket fod. Ude i 12 kampe
  • Boateng – brækket kraveben. Ude i 10 kampe
  • Oscar Gjerlev – Brækket kraveben/hånd. Ude i 8 kampe
  • Mikkel Nøhr – Baglårsskade – ude i 8 kampe
  • Yaqoob Butt – Brækket tommelfinger – ude i 10 kampe
  • Lasse Hansen – Knæskade – ude i 5 kampe
  • Mathias Nielsen – Baglårsskade – ude i 10 kampe
  • Andreas Heramb – Springerknæ – ude i 5 kampe
  • Jakob Christensen – Forstuvet lilletå – ude i ubestemt tid

En sådan skadesliste vil selv de bedste trupper blive udfordret af. I HIC har det betydet, at vi i en lang række kampe har spillet med rigtig mange unge spillere, der alt for tidligt er blevet smidt for løverne i danmarksserien. Spillere der inden denne sæson har spillet på klubbens 2. hold i serie 3 – og afstanden fra serie 3 til DS er selvfølgelig alt for stor.

Min hensigt med dette opslag er, at vi stadig skal huske på det magiske i, at 1. holdet gennem et fantastisk træningsmiljø, hårdt arbejde og en masse forsagelser har bragt HIC på landkortet med en hel unik placering i danmarksserien. Det fortjener både de skadede og de nuværende spillere en kæmpe kredit og tak for dette. Og jeg appellerer til, at klubben og tilskuerne bakker drengene op – også i en svær tid som denne.

 

Cheftræner Jan Christensen

 

Luk