Menu

HIC spiller uafgjort i underlig kamp med høj puls

image
Allan Nielsen
17. oktober 2021 kl. 21:33
Efter sejr over topholdet blev det uafgjort mod et af bundholdene for HIC’s bedste herreseniorhold, da HIC på udebane spillede 1-1 mod Solrød

Fodboldkampe kan nogle gange være meget logiske fortællinger. Det røde hold scorer i en periode, hvor det spiller bedre end det andet hold. Men billedet kan hurtigt vende, så det blå hold scorer, mens det hele pludselig fungerer meget bedre.

Den logik kunne også opleves en blæsende efterårsdag på en bane bag Solrød Idrætscenter, hvor fodbolden imidlertid også mistede logikken, da spillerne lod sig frustrere af en dommerlinje, der i hvert fald må betegnes som konsekvent, men som også tillod kontante nærkampe i en grad, at det var tæt på at blive ubehageligt at se på.

At det endte 1-1 er kendsgerning. At HIC kan ærgre sig over mange og store muligheder for at afgøre kampen er også uomtvisteligt. Men på samme måde kan Solrød se tilbage på temmelig mange nærgående forsøg, der kunne have fordoblet antallet af sæsonens sejre.

Alt i alt blev det derfor en underlig fodboldkamp med en alt for høj puls, der kostede det nødvendige overblik i begge ender af banen. Der blev begået elementære fejl i opdækningen og kommunikationen i forsvaret, opspilsfejl på midtbanen og brændt ’direktører’ kulminerende med, at Nicolai Becks afslutning fra ganske få meters afstand OGSÅ blev blokeret af Solrød målmand.

Og så er vi tilbage ved den manglende logik, for selv om målmændene i begge ender gjorde det fremragende, så var det noget af et drop, da Alihan Demir med et langskud udlignede kort efter pausen med sit første mål for HIC.

Lasse Kyrning Hansen brillerede i den anden ende af banen blandt andet med tre store redninger inden for få sekunder og blev sammen med Chris Lindskow kåret som dagens bedste HIC’ere. Det var til gengæld helt logisk.

Hvilket ikke kan siges om den kendsgerning, at HIC vinder over topholdet og syv dage senere spiller uafgjort mod et af rækkens to bundhold. Men sådan er fodbold bare også.

HIC får dog endnu en chance for at hente point mod et af rækkens bundhold, når Union gæster HIC på lørdag d. 23. oktober kl. 13.30.

 

Danmarksserien, pulje 2

Solrød FC – HIC 1-1 (1-0)

  1. Magnus Winther (15) 1-1 Alihan Demir (48)

HIC (2-5-2): Lasse Kyrning Hansen – Carl Matthäi Leland, Jakob Christensen, Rasmus Thønning – Alihan Demir (64. Nassor Salim), Mathias F. Nielsen (46. Fitim Farizi), Chris Lindskow, Benjamin Nielsen, Simon Reeslev – Rasmus Floor, Nicolai Beck

Ikke benyttet: Andreas Burchall, Mathias Juul Larsen