HIC sluttede første del af sæsonen med et nederlag til stærke Greve

image
Webmaster
03. oktober 2021 kl. 09:38
HIC har nu spillet den første af tre kampe mod alle hold i rækken, og ikke uventet løb HIC’erne ind i et 3-0 nederlag mod topholdet Greve. Men de 11 point på kontoen er bestemt bestået, og der er grund til optimisme frem mod de sidste 5 kampe inden vinterpausen

HIC’erne løb ind til udekampen mod Greve med en tro på at kunne drille topholdet, men også en viden om et særdeles stærkt Greve-hold, der senest havde slået det suveræne tophold Ishøj. HIC har uden karantæneramte Jack Castelijns og sygdomsramte Tobias Abrahamsen, hvilket havde tvunget trænerteamet til at rokere på flere pladser på holdet. Hjemmeholdet lagde fra start hårdt pres på HIC’erne, der havde svært ved at få flyttet spillet væk fra egen forsvarszone. Allerede efter 4 minutters spil gav det mål til Greve, da HIC-forsvaret var noget passive, mens Greve først spillede sig igennem på kanten, og derefter hamrede en ripost fra indlægget helt op i målhjørnet.

Første halvleg var generelt med klar overtag til Greve, uden at HIC’erne fik ordentlig styr på hverken defensiven eller angrebsspillet. Det var derfor ikke helt unaturligt, at Greve kom på 2-0, desværre efter en situation, hvor dommeren havde sendt Carl Leland uden for banen, for at blive efterset efter en hård bold i hovedet. HIC’erne fik ikke clearet et hjørnespark, og en Grevespiller kunne noget uhindret hætte bolden i mål.

I pausen dikterede cheftræner Jan Christensen en ændring i opstillingen, samt fik ikke mindst talt gejst og tro tilbage til HIC’erne. Det var derfor et ganske forvandlet HIC-hold som kom på banen, og straks vi vendt kampen. HIC’erne pressede nu Greveholdet hårdt, og spillet blev flyttet op på hjemmeholdets banehavldel. Henover halvlegen gav det flere gode chancer til en HIC-reducering, og bl.a. viste Greve målmanden storspil, da han forhindrede Nicolai Beck i at omsætte Rasmus Floors indlæg til en ellers fortjent reducering. Selvom HIC’erne flot pressede Greve i hele anden halvleg, blev kampen til sidst endegyldigt afgjort, da Greve omsatte et kontraangreb til slutresultatet 3-0.

Men kampen fik også vist, at HIC bestemt kan spille med mod de bedste hold i rækken – men omvendt også i hele kampen skal spille op til holdet aller bedste, hvis kampene mod topholdene skal give point. Nu har HIC spille den første af tre kampe mod alle de øvrige 9 hold i rækken, hvilket har resulteret i 3 sejre, 2 uafgjorte og 4 nederlag og dermed samlet 11 point. Samlet et ganske tilfredsstillende resultat, ligesom det er glædeligt, at HIC til fulde har bevist, at vi har kvaliteten til at spille med i Danmarksserien. Nu venter der 5 spændende kampe inden vinterpausen, hvor HIC’erne forhåbentlig kan fortsætte pointhøsten. Først venter der på lørdag d. 9.10 kl. 13.30 en svær hjemmekamp mod topholdet Ishøj, inden der derefter venter 4 vigtige kampe, som alle er mod de hold, som ligger omkring eller under HIC i stillingen.