HIC løb ind i uvejr i debuten i Danmarksserien

image
Webmaster
07. august 2021 kl. 21:47
Ishøj IF fik viste på flotteste vis demonstreret hvad der venter HIC i Danmarksserien, og vandt efter en dobbelt omgang uvejr fuldt fortjent 4-1. Men HIC’erne lod sig ikke slå ud, og en fin 2. halvleg giver optimisme forud for de næste kampe.

Efter en kort og intens opstartsperiode, var HIC i debuten i Danmarksserien taget en tur til Ishøj. Her ventede Ishøj IF, der på imponerende vis har samlet et super stærkt hold med adskillige spillere, som tidligere har gjort sig i divisionerne og sågar i Superligaen.  Samtidig skulle HIC’erne indstille sig på de mere mange nye regler som gælder i DBU-rækkerne, hvor gult kort ikke giver 10 minutters udvisning, ligesom reglerne omkring f.eks. tøj og udskiftere kræver en større uddannelse.

HIC startede kampen fint, og selvom HIC’erne ikke havde mange angreb, holdt de det første kvarter Ishøj væk fra nævneværdige chancer.  Men desværre fik HIC hjulpet Ishøj i gang, da Lasse Hansen ikke fik fat i et indlæg, som desværre via debutanten Boateng endte i mål. Derefter stod den på rent uvejr for HIC, da Ishøj de næste 11 minutter foldede sig ud, og viste spil af høj høj klasse. Dette kunne HIC ikke modstå, og flere HIC’ere virkede noget passive, i mens Ishøj reelt afgjorde kampen da de bragte sig foran 4-0.

Cheftræner Jan Christensen fik dog råbt lidt liv og tro ind i HIC’erne, som positivt ikke slog op i banen trods den hårde modstand. Til gengæld trak mørke skyer sammen og den lækre bane, og med tordenbuller i det fjerne sendte dommeren holdet i omklædningsrummene , da han fløjtede til pause. Det endte med at blive næste 45 minutters afbrydelse, inden de mørke skyer trak videre, og 2. halvleg kunne fløjtes op. HIC sendte Alihan Demir på banen til hans debut i den blå trøje, og generelt fik HIC’erne spillet sig gevaldigt op efter uvejret i 1. halvleg. Ishøj viste forsat flot fodbold i særligt deres hurtige og gennemspillede angreb, men HIC-forsvaret holdt stand, og fremme på banen arbejdede de blå forbilledligt.

Dagens to HIC-debutaner Alihan og Boateng

I løbet af anden halvleg fik HIC’erne spillet sig frem til flere store chancer, og med lidt mere kølighed kunne HIC have scoret flere mål i anden halvleg. Men glædeligt og fuldt fortjent kunne HIC kort før tid score en dejlig reducering, da Rasmus Floor efter et fint gennembrud kunne slå et indlæg til Nicklas Bøgelund, der på ægte angribermaner kunne sende bolden i mål.

Dagens HIC-målscore Nicklas Bøgelund

Efter kampen kunne Jan Christensen gøre status på HIC’s debut i Danmarksserien, og selvom særligt de ærgerlige 11 minutter i første halvleg kræver forbedringer, kunne HIC tage mange positive erfaringer med fra kampen. HIC’erne har forhåbentligt hurtigt lært, at kampene i Danmarksserien er i et langt højere tempo, og ikke mindst kræver en helt anden hårdhed i nærkampene.

Cheftræner Jan Christensen evaluerede kampen, som gav alle spillere vigtige erfaringer.

Det får HIC’erne hurtigt mulighed for at øve sig på, da den kommende uge både byder på pokalkamp på tirsdag d. 10. august kl. 18.00 på hjemmebane mod Hvidovre fra Nordicbet ligaen, inden Solrød FC gæster HIC på fredag d. 13.8 kl. 18.30. HIC håber på stor opbakning til begge kampe, hvor holdet forhåbentlig kan vis, at Buffalo Park fortsat er en fæstning trods den hårdere modstand i den nye sæson. HIC har valgt fortsat at have gratis adgang til hjemmekampene, da vi er så glade for vores mange tilskuere.