HIC løb ind i et smalt 0-1 nederlag i sæsonpremieren

image
Webmaster
02. april 2022 kl. 08:26
0-1 mod Avarta var en erindring om, hvad det også kræver for HIC'erne i den spændende forårssæson

HIC gjorde det på flere måder glimrende i årets første kamp i danmarksserien. Niveauet blev løftet efter pausen, der blev skabt masser af chancer, indskifterne leverede varen og kræfterne holdt hele vejen.

Desværre var der også lidt en 1. halvleg, hvor Avarta havde en ekstra gnist, et overtag i både dueller og boldbesiddelse og den snert af det nødvendige held, der afgør jævnbyrdige fodboldkampe.

For Marco Balck ramte ikke bolden rent, da han afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet, men ikke desto mindre skruede bolden væk fra Lasse Kyrning Hansens rækkevidde og lige akkurat i mål via den ene stolpe. Rasmus Thønning ramte derimod bolden rent med hovedet som afslutning på et velkomponeret angreb, men Oliver Lip fik pareret med den første af sine mange redninger, der endte med at blive afgørende for Avartas 1-0-sejr.

HIC fik efter pausen skruet op for energi, tempo og gejst, hvilket resulterede i et pres, der udmøntede sig i både gode chancer og nærgående afslutninger, men da Oliver Lip endelig blev passeret tordnede bolden med et metallisk klask mod overliggeren og sprang i spil igen.

Efter tre indskiftninger sluttede HIC kampen med fire teenagere på banen, men formåede ikke desto mindre at presse på til sidste fløjt fra kampens glimrende dommer uden at kunne omsætte det i en udligning på aften, hvor afslutningerne var ligeså iskolde som luften på årets første forårsdag.

Og så kan man ikke vinde jævnbyrdige fodboldkampe.