HIC forpassede chancen for at ligge afgørende afstand til bundpladserne i Danmarksserien

image
Webmaster
24. oktober 2021 kl. 09:54
HIC tog på en flot bane 2 imod rækkens bundhold Union, i en kamp som bød på både flotte mål, dramatik og spænding, inden en flok skuffede HIC’ere kunne drage retur til omklædningsrummet med et ærgerligt 3-3 resultat

Da bane 1 ved HIC’s klubhus desværre var medtaget af ugens massive regnvejr, var lørdagens kamp i Danmarksserien mod BK Union flyttet til bane 2. Denne er heldigvis blevet til intet mindre end en suveræn græsbane, hvorfor forudsætningerne for en god kamp i det flotte efterårsvejr var i orden.

Bane 2 gav en efter omstændighederne fin ramme for både holdene på banen og tilskuerne.

Et opsat HIC-hold satte fra start Union under pres, og HIC’erne diskede op med flot spil, hvor bolden blev flyttet hurtigt rundt, så Union-spillerne måtte løbe mange meter for at følge med HIC’erne. Det var derfor ganske fortjent, at Nicolai Beck allerede i det 7. minut bragte HIC foran, da han afsluttede et hurtigt HIC-angreb med sikkert at sende bolden i mål. HIC’erne fortsatte den massive dominans, og kunne fulgt fortjent bringe sig på 2-0, da Benjamin Nielsen var hurtig over en løs bold foran Union-målet, og omsatte det store HIC-overtag til en 2-0 føring. HIC-dominansen var i første halvleg så stor, at de to målscorere havde kæmpe chancer til at bringe HIC yderligere foran, men desværre svigtede skarpheden foran mål. Første halvlegs dramatiske højdepunkt kom, da Unions målmand med hænderne uden for feltet stoppede Rasmus Floors dribletur mod mållinjen, men trods en linjedommer med frit udsyn, slap Union-målmanden for det oplagte røde kort.

Cheftræner Jan Christensen måtte derfor i pausen holde fokus på, at HIC’erne skulle fortsætte det gode spil fra første halvleg, og gerne lukke kampen med flere mål. Den plan blev dog hurtigt ændret, med kampens dramatiske højdepunkt 4 minutter ind i 2. halvleg. Efter en nærkamp med en Union-angriber, ramte Tobias Abrahamsen – hvad der udefra virkede noget tilfældigt sammen med – sammen med sin modspiller, hvilket kampens dommer straks takserede til straffespark og udvisning. Union omsatte straffesparket til en 2-1 reducering, mens HIC måtte spille kampen færdigt i undertal.

Kampen ændrede hurtigt karakter, da Union-holdet lugtede chancen for uventede point, og HIC’erne med en mand i undertal ikke kunne fortsætte den store dominans fra første halvleg. Det nye HIC-midterforsvar med Jackob Christensen og Rasmus Thønning holdt dog fin stand, men da de en enkelt gang ikke var helt på plads, kunne Union efter 80 minutter udligne til 2-2. Herefter blev kampen et rent festfyrværkeri, da HIC’erne bestemt ikke var tilfredse med uafgjort, ligesom Union hårdt gik efter sejren. Rasmus Thønning viste overskud i topklasse, da han i det 85. minut drev bolden frem fra forsvaret, og efter en lang solotur kom igennem Union-forsvaret, og med et fladt indlæg fandt Rasmus Floor, der med de sidste kræfter bragte HIC på 3-2, til stor jubel for de fremmødte HIC-tilskuere. Men desværre var HIC’ernes kræfter tydeligvis brugt op efter en halvleg i undertal, og Union satte i resten af kampen HIC under et massivt pres. Det gav udligningen i det 90. minut, da Union spillede sig igennem, og med en afslutning helt ude ved stolpen fik udlignet. I resten af kampen måtte Lasse Hansen sågar diske op med flere store redninger, da Union i det fortsatte pres var tæt med at løbe med alle 3 point.

Men trods en stor skuffelse blandt HIC’erne, bringer det uafgjorte resultat HIC op på 16 point efter 12 kampe, og dermed en plads i det tætte midterfelt, og med 11 point ned til Solrød på 2. sidstepladsen. Skal HIC holde afstand til nedrykkerpladserne, kræver det point i efterårets sidste to kampe, hvor den første er på udebane mod B1903 på lørdag d. 30.10 kl. 14.00. Herefter venter der som afslutning på HIC’s første halvsæson i Danmarksserien en ren lækkerbisken, når Brøndhøj kommer på besøg i HIC lørdag d. 6.11 kl. 13.30.