Menu

Håbet lever endnu - HIC har bestemt ikke opgivet håbet om endnu en sæson i Danmarksserien

image
Webmaster
04. juni 2023 kl. 21:31
HIC's Danmarksseriehold har haft ryggen mod muren de sidste uger, men en mandfolkepræstation og 1 point i udekampen mod Roskilde KFUM giver fornyet håb.

De sidste uger har været hårde for HIC's 1. herresenior, som efter en god start på forårssæsonen, løb ind i ærlige nederlag og skadesudfordringer. Det har af gode grunde udfordret holdet og trænerteamet. Forud for udekampen mod Roskilde KFUM var et par rutinerede kendinge og super HIC'ere trukket op fra 4. holdet, da Jonas Winther og Mathias Føns trådte til og hjalp den skades- og karntæneramte trup. At Jonas og Fønne melder sig klar i den akktuelle situation, viser glædeligt at vi HIC støtter op, når vi løber ind i udfordringer.


Jonas Winther viste imponerende form og stor rutine, da han på flotteste vis spillede 60 min. mod Roskilde KFUM.

Præmissen for at overleve endnu en sæson i Danmarksserien er klar for HIC - Avarta skal rykke op fra Danmarksseriens oprykningspulje, og HIC skal holde GVI under os i stillingen. Hvis de to ting lykkes, skal HIC spille en afgørende kamp mod nr. næstsidst i den anden østpulje i Danmarksserien, hvor vinderen sikrer sig endnu en sæson i Danmarksserien.

HIC har af gode grunde ikke indflydelse på, om Avarta ender med at rykke op i 3. division. Derfor har holdet og trænerteamet fuld fokus på igen at skrabe point sammen, og hele holdet har givet håndslag på at stå sammen og kæmpe til sidste fløjt. HIC'erne startede også kampen på udebane mod Roskilde KFUM på fin vis, med godt spil og pres på hjemmeholdet. Men KFUM fik genvundet overtaget, og fik presset HIC'erne langt tilbage. Efter 15 min. fik HIC'erne ikke afvist et hjørnespark, som blev headed ind i feltet og fra tæt hold omsat til en 1-0 føring. De næste 25 min. var med et presset HIC-hold, som ikke rigtigt kunne få gang i spillet, og derfor måtte kæmpe for at holde KFUM fra at udbygge føringen.  De sidste 5 min. af første halvleg var et glædeligt vendepunkt for HIC'erne, som fik gang i spillet, og havde et par gode afslutninger samt hjørnespark, der gav grundlag for optimisme trods pausestillingen 1-0.

2. halvleg var med et hårdt kæmpende HIC-hold, som fik flyttet spillet op på KFUM's banehalvdel. Særligt Mikkel Nøhr gik forrest og var om nogen manden der bandt spillet sammen for HIC'erne, der jagtede en udligning. Det gav i den anden ende flere omstillinger og store chancer til hjemmeholdet, som - heldigvis for HIC - ikke omsatte de store chancer til flere mål.

I stedet fik HIC spillet sig frem til flere pæne chancer, hvorfor dette ikke var helt ufortjent, da et super HIC-angreb med hurtige afleveringer endte hos Mikkel Nøhr, der med et flot mål fik udlignet. Herefter jagtede HIC'erne et muligt sejrsmål, og det var ikke langt fra at lykkes - men kampen sluttede 1-1. Cheftræner Jan Christensen delte fortjent roser ud til holdet for en flot fight og til tider godt spil, hvor holdet fortjent kårede Mikkel Nøhr som kampen spiller.


Mikkel Nøhr gik forrest og kunne fortjet fejre målet, som sikrede HIC et vigtigt point.

HIC er nu 2 point foran GVI, men skal på jagt efter vigtige point, når Tårnby FF gæster HIC på fredag d. 9. juni kl. 18.30. HIC-holdet fortjener fuld opbakning til denne vigtige kamp, som også er sæsonens sidste hjemmekamp. 

Luk