Flot holdindsats gav 3 dejlige og fortjente point til HIC

image
Webmaster
05. maj 2024 kl. 11:50
Hvis nogen havde bange anelser forud for udekampen mod topholdet Bagsværd, fik HIC til fulde bevist at kampen om overlevelse i Sjællandsserien ikke er slut, da Bagsværd blev besejret 1-2

HIC’s hidtidige resultater i første del af forårssæsonen har alle resulteret i nederlag, hvilket dækker over kampe hvor HIC’erne ikke havde heldet med sig, kampe med sløjt spil og kampe hvor gejsten og fightervilje var under hvad holdet forventer af sig selv. Det var derfor med berettiget usikkerhed HIC drog til Bagsværd, hvor rækkens nr. 2 bød op til kamp.

Fra start satte Bagsværd sig hurtigt på spillet, og HIC’erne havde nok at gøre med at forsvare sig, og virkede nervøse i spillet med bolden, som derfor hurtigt blev mistet.  Efter 11. min. var HIC’erne noget passive, da Bagsværd fik lov at spille bolden frem fra egen bane, og fra baglinjen blev bolden spillet bagud, hvor den 9. boldberøring fladt seneste bolden i mål til en 1-0 føring.

Dette kunne have været starten på trist og lang tur til Bagsværd – men blev glædeligt et vendepunkt for HIC. HIC’erne løftede hurtigt både spillet og fighterviljen, hvor Jakob i forsvaret og venstresiden med Patrick og Bredfeldt gik forrest.  Forsvaret og midtbanen vandt flere nærkampe, og bolden blev spillet væk fra defensiven, hvorfor HIC kunne starte et højere pres på hjemmeholdet. Dette gav flere gode chancer, hvor både Nicolai Beck og Jonas Vogeley havde store chancer, ligesom HIC havde flere farlige hjørnespark.  Det var derfor ikke ufortjent, at HIC i halvlegens sidste minut kunne udligne, efter at en Bagsværdspiller havde brugt hånden til at stoppe et indlæg. Straffesparket blev sikkert sat ind af Nicolai Beck, og troen var for alvor tilbage, og pausesnakken var berettiget både positiv og optimistisk.

Starten af 2. halvleg var dog med et HIC-hold, der havde nok at gøre med at forsvare sig, da Bagsværd fik spillet HIC’erne langt tilbage på banen. Men HIC-forsvaret og Hussain i målet forsvarede sig godt, og på midtbanen kæmpede Magnus Ulrik og Micas forbilledligt. Da Bagsværd pressede højt, gav det muligheder for lange afleveringer, hvor Nicolai Beck var stærk centralt i banen, ligesom Jonas Vogeley flot udnyttede pladsen på fløjen. En lang aflevering fra Malthe blev flot taget ned af Nicolai, som med hurtigt 1-2 spil med Benjamin fik spillet sig igennem Bagsværd-forsvaret, som bremsede Nicolai på ulovlig vis til endnu et staffespark.

Cheftræner Thomas Myssing gemte sig bar udskifterboksen, men kunne sammen med HIC’erne på og udenfor banen juble, selvom Nicolai brændte straffesparket, men hurtigt var over riposten for bragte HIC’erne foran 1-2. Dette gave for alvor troen på point til HIC, og fighterviljen var helt i top på hele HIC-holdet.  Jonas Vogeley ydede en kæmpe indsats i både offensiven men også men mange vigtige defensive løb, og på midten blev Magnus og Micas udskiftet efter stærke indsatser. Rasmus Bjørnskou og Skolnik kom ind og ydede stærke indsatser både defensivt, ligesom Skolnik viste fin tålmodighed med bolden, så HIC bestemt ikke bare forsvarede føringen.

Faktisk havde Benjamin to meget store chancer for at udbygge føringen, men begge afslutninger gik tæt forbi Bagsværd-målet. Men trods flere farlige afslutninger fra hjemmeholdet, blev en stærkt spillende Hussain i HIC-målet ikke passeret mere, så HIC’erne kunne fejre en dejlig og ikke ufortjent sejr efter en fantastisk holdindsats.