Menu

En skidt dag i Greve, Roskilde og Odder

image
Allan Nielsen
21. maj 2023 kl. 11:13
HIC tabte i Greve, hvilket indsnævrer sæsonens muligheder i bunden af danmarksserien

Det er muligt, at alting er pænere, når solen skinner, men det blev altså lidt mindre kønt efterhånden som tiden skred frem denne lørdag eftermiddag.

For ikke nok med, at HIC’s føring i Greve blev forvandlet til et nederlag, så vandt Gørslev samtidig ude over Roskilde KFUM og Odder besejrede Avarta.

De to sidste udfald havde HIC ingen indflydelse på, hvorimod det var noget mere selvforskyldt, at Greve med 2-1 tilføjede HIC det andet nederlag i træk.

Ikke forbi HIC var bedre end Greve, men fordi de trods alt mange muligheder blev misbrugt og så endte det i sidste ende med at Greve fik straffet et svækket HIC-hold, hvor de uprøvede substitutter gjorde det glimrende, mens nogle af de mere rutinerede ikke formåede at udfylde den rollen som bærende elementer, hvis holdindsatsen skulle have båret hele vejen hjem.

Lasse Kyrning Hansen fik ellers revancheret indsatsen fra den seneste kamp med en stribe af kæmpestore redninger bare for at understrege, at Greve var lige så gode som placeringen antyder, men i perioder havde HIC tilpas meget initiativ til, at det kunne være blevet til mere end den ene scoring, Rasmus Floor sørgede for, da Greve-målmanden gik helt forkert af Rasmus Thønnings lange aflevering, så der blev et tomt mål at løbe bolden ned i.

Lasse Hansen spillede en flot kamp i HIC-målet.

Mens HIC nu har tabt to kampe i træk har Gørslev med to sejre udvidet forspringet til 7 point, hvilket isolerer HIC på 7.-pladsen foran den kommende modstander, GVI, inden de sidste fire kampe.

7.-pladsen giver enten direkte nedrykning eller en gyserkamp mod nummer 7 i den anden østlige DS-række. Det afgøres af resultaterne i nedrykningsspillet i 3. division og oprykningsspillet i DS, og her var det dårligt nyt, at Gørslev vandt og at Odder besejrede Avarta, der meget gerne skulle overhale Vejgaard eller Marienlyst i de kommende uger.

 

Danmarksserien, pulje 1

Greve - HIC 2-1 (0-0)

0-1 Rasmus Floor (55) 1-1 Magnus Kock Nielsen (72) 2-1 Mathias Tagø Pedersen (82)

 

HIC (3-5-2): Lasse Kyrning Hansen – Frederik Nørrestrand, Magnus Ulrik Kristensen (83. Akwasi Boateng), Carl Matthäi Leland – Malthe Jacobsen, Rasmus Thønning, Chris Lindskow (83. Micas Goldmann Klentz), Mathias Juul Larsen, Mikkel Bredfeldt – Rasmus Floor, Nicolai Beck

Ikke benyttet: Mark Madsen, Maximilian Pein, Ilias Nøkkentved, Nikolaj Götze Rasmussen, Andreas Heramb

Luk