Menu

Efter endnu en skidt aften har HIC brug for masser af hjælp

image
Allan Nielen
27. maj 2023 kl. 09:43
HIC led det tredje nederlag i træk, da bundholdet GVI helt fortjent vandt 3-1

Av, av, av.

Det gjorde ondt, både på og uden for banen. De skadede spillere døjer naturligvis deres smerter, men karantæne og sygdom gjorde ondt på resten af holdet, da HIC helt fortjent blev besejret 3-1 i en vital bundkamp, hvor GVI ville, kunne og gjorde mere end det afbudsramte hjemmehold, der ganske enkelt ikke havde kvaliteten til at matche modstanderen. Selv om bredden er blevet bedre i denne sæson, er der grænser for, HVOR mange spillere, der kan undværes.

GVI udnyttede effektivt hjørnespark efter 5 minutter og 48 sekunder efter pausen, mens Nicolai Beck sparkede en stor mulighed for at udligne på overliggeren. Forskellen i en nøddeskal – som man siger, selv om der ikke var mange af den slags hårde frugter at se denne ellers solbeskinnede fredag aften.

En helt korrekt udvisning af indskiftede Micas Goldmann Klentz punkterede reelt muligheden for et comeback, og Nicolai Becks reducering på et straffespark var kun ligegyldig glasur på en fladtrådt lagkage.

 

Lasse Fosgaard holdt sit løfte

Nu resterer tre kampe i danmarksserien og selv om Gørslev samtidig tabte hjemme mod Tårnby FF vil det kræve tre HIC-sejre at nå i sikkerhed på 6.-pladsen.

Første opgave bliver derimod at holde GVI bag sig og så håbe tingene flasker sig i DS-oprykningsspillet, og her levede den tidligere Lyngbyspiller Lasse Fosgaard op til sit løfte afgivet til referenten tidligere på dagen, da han og Avarta vandt 1-0 over Marielyst på et mål af en anden tidligere Superligaspiller, Kim Aabech. Dermed kravlede Avarta op på en af de tre oprykningspladser, der SKAL indtages af to klubber øst for Storebælt, hvis 7.-pladsen i DS skal resultere i en gyserkamp om at undgå nedrykning.

Indviklet?

Ja, men vi skal nok holde jer alle sammen orienteret efterhånden som brikkerne falder på plads.

 

Danmarksserien, pulje 1

HIC – GVI 1-3 1-3 (0-1)

0-1 Casper Froulund (5) 0-2 Abdoulie Manneh (46) 0-3 Gustav Rossen (68) 1-3 Nicolai Beck (straffe 87). Udvist: Micas Goldmann Klentz (63)

 

HIC (4-3-3): Lasse Kyrning Hansen – Malthe Jacobsen (57. Andreas Heramb), Rasmus Thønning, Magnus Ulrik Kristensen, Mikkel Bredfeldt (27. Micas Goldmann Klentz) – Benjamin Nielsen, Chris Lindskow (72. Ilias Nøkkentved), Mikkel Nøhr Christensen (72. Nikolaj Gøtze Rasmussen) – Rasmus Floor (72. Maximillian Pein), Nicolai Beck

Ikke benyttet: Andreas Burchall

Luk