Menu

De misbrugte muligheders kamp endte som en grum skuffelse

image
Allan Nielsen
20. november 2022 kl. 10:32
For tredje hjemmekamp i træk var HIC foran uden at det lykkedes sikre den hårdt savnede sejr

De fleste har oplevet frokosten, der havde været helt perfekt, hvis bare snapsen havde været lige så kold som leverpostejen, frikadellerne havde været lige så varme som øllet og agurkesalaten havde været lige så sur som tjeneren.

Her på tærsklen til årstiden med masser af denne klassisk danske juletradition var det indtrykket, man som HIC’er stod efterladt med, da en tidlig føring for tredje hjemmekamp i træk endte med en frustrerende  skuffelse, da oprykkerne fra Gørslev vandt 2-1 og øgede forspringet til HIC på sidstepladsen til 10 point.

Der manglede lige det sidste – og afgørende.

Yasin Roni Sari hamrede ellers optimismen ind under overliggeren på et skarpt oplæg fra Mikkel Nøhr efter et hjørnespark og fornemmelsen på sidelinjen var fra starten, at NU måtte den komme, den der hårdt savnede sejr.


Yasin Roni Sari gav HIC'erne en perfekt start med et flot føringsmål.

Men i modsætning til i kampene mod overmagten fra rækkens øverste halvdel manglede det sprudlende engagement i fysik, nærkampe og løbevillighed, der senest har givet point mod Karlslunde, Brønshøj og Greve. Det lignede en indsats på 90 procent, hvilket var nok til at det indledningsvise initiativ blev mistet og Gørslev fik udlignet, da en af de rødklædte var hurtigere opfattende end de blå efter en afslutning på stolpen.

Indsatsen blev løftet efter pausen i en grad, så HIC leverede sæsonens måske bedste kamp i kategorien ’chanceskabende angreb’, men med cheftræner Jan Christensens ord, så vinder man altså ikke fodboldkampe, når man brænder SÅ mange chancer.

For det gjorde HIC. Skabte chancer – og brændte dem på stribe med Nicolai Becks straffespark som den måske største. I øvrigt efter et grotesk forløb, da Nicolai Beck blev revet om kuld UDEN der blev dømt straffespark, men da målmanden satte bolden i spil igen, ramte den en medspiller på armen, så det alligevel udløste et straffespark.

Midt i alle HIC-chancerne udviste Gørslev en anderledes effektivitet, da et sporadisk angreb gav en løs chance, som prompte blev udnyttet til det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet i de misbrugte muligheders kamp.

Dagens eneste trøst må være, at både GVI og B 1908 også tabte årets næstsidste kamp, og at der efter årets sidste kamp på lørdag ude mod Roskilde KFUM er en vinterpause på fire måneder, der forhåbentlig kan hele de mange skadede HIC’ere.

Danmarksserien kreds 1

HIC – Gørslev 1-2 (1-1)
1-0 Yasin Roni Sari (5) 1-1 og 1-2 Simon Jørgensen (15 og 67)

HIC: Rasmus Siggaard – Malthe Jacobsen, Carl Matthäi Leland, Rasmus Thønning (89. Oliver Benn Larsen), Benjamin Nielsen – Rasmus Floor, Mathias F. Nielsen, Mikkel Nøhr (25. Nassor Salim), Yasin Roni Sari - Mads Lindqvist Haunstrup, Nicolai Beck

Ikke benyttet: Lasse Kyrning Hansen, Magnus Ulrik Kristensen, Christoffer Tabrizi-Birkebæk, Nikolaj Gøtze Rasmussen og Bertram Knudsen

 

Luk