Menu

Da HIC ramte bundniveauet gav det en gevaldig øretæve

image
Allan Nielsen
10. september 2022 kl. 08:40
Greve udnyttede effektivt de alt for mange fejl, HIC leverede i sæsonens dårligste kamp

Efter 13 minutters noget famlende fodbold fra begge hold kom referenten med en forudsigelse til sine to aldrende sidemænd: Det kan godt ende 0-0, det her.

Vor herre bevares for noget frygteligt sludder. Skulle det vise sig.

For kort efter begyndte målene at rasle ind – i den forkerte ende. Og det lignede en tro kopi af kampen for to uger siden mod Holbæk, da Greve efter et hjørnespark tordnede frem på banen, og med kvikke fremadrettede afleveringer straffede et forfejlet indgreb i HIC’s restforsvar og gjorde den håbefulde spådom om en målløs kamp til skamme.

7 minutter senere var det hele reelt afgjort, da et velplaceret, skruet skud sneg sig ind i det lange hjørne til en grum 3-0-scoring.

Greve straffede det prompte, når HIC’erne tøvede eller fejlede og det skete ofte på en dag, hvor HIC med cheftræner Jan Christensens ord ramte et bekymrende lavt bundniveau.

1-4, 1-5, 1-6 i de seneste tre kampe tegner en lige så bekymrende udvikling, men selvfølgelig fortsætter den ikke, selv om cheftræneren lige mindede om, at det sidste sæson blev til en stribe på syv nederlag i træk – og ikke desto mindre endte godt med den nødvendige 7.-plads.

Mindre kan med allerstørste sandsynlighed gøre det i denne nystrukturerede sæson, hvor der skal afvikles 32 kampe, inden afgørelsen falder til foråret. Der er altså masser af tid til at rette op på fredagens blamage.

Er der da slet ikke noget positivt at fremhæve fra indsatsen? Jo, Rasmus Thønning var atter den mest iøjnefaldende drivkraft of scorede for tredje kamp, men på den anden side er det måske lidt kendetegnende, at han samtidig er den eneste HIC-målscorer.

Nåh, en ny kamp venter på lørdag mod oprykkeren Gørslev ude i det midtsjællandske. Et hold, der efter to indledende sejre har tabt fire gange i træk, så der er under alle omstændigheder mindst et hold, der får brudt en kedelig stime på lørdag. 

Danmarksserien, kreds 1
HIC – Greve 1- 6 (0-3)
0-1 og 0-2 Lasse Rau-Højer (19 og 23) 0-3 Simon Boe Nielsen (26) 0-4 Anton Barlach (50) 1-4 Rasmus Thønning (58) 1-5 Jonas Stabell (69) 1-6 Mathias Tagø Pedersen (75)

HIC: Lasse Kyrning Hansen – Malthe Jacobsen, Carl Matthäi Lund, Jakob Christensen (67. Christopher Tabrizi-Birkebæk), Mathias Juul Larsen (28. Oliver Benn Larsen) – Rasmus Floor (67. Oscar Gjerlev), Andreas Heramb, Chris Lindskow (57. Nikolaj Götze), Benjamin Nielsen, Mads Haunstrup – Rasmus Thønning

Ikke benyttet: Andreas Burchall, Yasin Roni Sari og Nassor Salim

Luk