Ærgerligt pointtab skaber maksimal spænding i sidste spillerunde

image
Webmaster
12. juni 2022 kl. 14:55
HIC havde chancen for at skabe et afgørende hul i kampen om at undgå 3. sidste pladsen, men et super ærgerlig mål resulterede i 2-2 mod Frederikssund

Selvom HIC på imponerende vis allerede er sikret mod at ende på en af de 2 normale nedrykningspladser, må HIC kæmpe til det sidste, for at sikre endnu en sæson i Danmarksserien. Her ville 3 point i hjemmekampen mod Frederikssund være et kæmpe skridt i duellen mod B1903.

Fra kampens start viste cheftræner Jan Christensens oplæg sig hurtigt at holde stik, da Frederikssunds stærke angrebstrio satte HIC’s forsvar under pres, og HIC’erne havde nok at gøre med at forsvare sig. Det var derfor ikke ufortjent, at Frederikssund bragt sig foran i det 17. minut da gæsternes Nicolai Jægergaard demonstrerede hans flotte sparketeknik og bragte Frederikssund på 0-1.

Målet var dog som et vendepunkt for HIC’erne, som nu fik presset spiller væk fra eget mål. Det gav hurtigt resultat, da mål af Rasmus Thønning og Chris Lindskow midt i halvlegen vendte kampen på hovedet til en 2-1 føring til HIC.  HIC’erne havde inden pausen gode chancer til at øge føringen, men bl.a. en super redning af gæsternes målmand på Jakob Christensens hovedstød gav pausestillingen 2-1.

Rasmus Tønning og Chris Lindskow kunne glæde sig over mål, men også ærgrer sig over resultatet.

Anden halvleg var fortsat med HIC i den dominerende rolle, hvor ikke mindst hurtige kontraangreb gav mulighed for at scorede det afgørende 3. mål, som dog udeblev. I den anden ende havde HIC med en stærkt spillende Jakob Christensen godt styr på Frederikssunds angreb, ligesom Lasse Hansen i HIC-målet havde flere sikre indgreb. Lasse har sæsonen igennem været HIC en god målmand – men selv den bedste målmand laver ind imellem fejl. Sådan en fik Lasse desværre lavet på et ufarligt skud 15 min. før tid, hvor en ellers ufarlig bold trillede i mål. Den mavepuster kom HIC’erne sig ikke rigtigt over, og selvom Fitim Farizi igen var tæt på at score i overtiden, sluttede kampen 2-2 og dermed et ærgerligt pointtab til HIC.

Kim Leland var endnu engang på pletten med skarpe fotos fra kampen, som i øvrigt blev overværet af hele 325 tilskuere.

HIC skal nu håbe på, at Brønshøj søndag slår B1903, hvilket vil betyde et HIC-forspring på 2 point inden sidste spillerunde på lørdag kl. 14.00, hvor B1903 på udebane møde Allerød, mens HIC skal en tur til Greve. Der er under alle omstændigheder fuld spænding til det sidste, men med HIC’s fine form, er der heldigvis grund til optimisme.