Ærgeligt nederlag mod topholdet fra Greve

image Benjamin Nielsen scorede HIC's mål foto: ABJ foto
John Bødker
17. april 2022 kl. 12:03
Sejrsmålet sat ind efter 8 minutters overtid
Buffalo Park lagde græs til dagens påskeopgør i Danmarksserien mod topholdet fra Greve - De 350 tilskurere i et godt fodboldvejr fik en god og dramatisk kamp.
Om det var græsbanen, som efter forholdene var ganske god, der gjorde udslaget i begyndelse af kampen er ikke til at sige, men HIC'erne kom sultne ud til kampen og pressede topholdet langt tilbage på banen. Greve-spillerne skulle vist lige vende sig til en "ren" græsbane og kunne slet ikke finde hinanden.
HIC'erne gør klar til kamp foto: ABJ Foto
Efter 18 minutters presspil bragte HIC sig foran på en flot scoring af Benjamin Nielsen som fik fat i bolden efter flere returer og fik fyret kanon af uden chance for Greves målmand. HIC forsatte med at være toneangivne hold, men Greve kom stille og roligt ind i kampen det sidste kvarter af første halvleg fik Greve et lille overtag.
I det 38 minut fik Greve et hjørnespark og vi så ikke så godt ud i markeringerne og en total fri Simon Boe scorede til pauseresultatet 1-1.
Greve startede bedst efter pausen og man kunne fornemme at en scoring til gæstene var under opsejlning, men HIC'erne ville det anderledes og langsomt fik de overtaget uden dog at få scoret det afgørende mål.
Anden halvleg blev præget af mange spilstop og dommeren valgte at lægge 8 minutter til og i de absolut sidste sekunder blev et frispark til Greve sendt højt ind i HIC's målfeldt og efter en del returere blev bolden flot sparket i mål til en sejr på 2-1 til topholdet til stor jubel hos spillere og fans fra Greve.