Menu

Årets bedste kamp af HIC blev alligevel til fire på stribe

image
Allan Nielsen
14. april 2024 kl. 09:15
Endnu gang lukkede HIC tre mål ind og så er det bare svært at score point, især når modstanderen er topholdet i Sjællandsserien

Fire på stribe. Kan I huske spillet, hvor man dumper runde brikker ned i en plade i forsøget på at ramme netop det: Fire på stribe.

Det dukkede op i bevidstheden ude på sidelinjen en lidt kølig fredag aften, hvor forårets varme var savnet, og det efterhånden stod klart, at det også i årets fjerde kamp i Sjællandsserien ville blive til nederlag for HIC. Så var det fruen kom med den opmuntrende bemærkning: Spillet starter jo forfra, når man har fået fire på stribe.

Så HIC starter forfra i den næste kamp, der er endnu en vanskelig udfordring på udebane mod Skjold Birkerød fra den bedste halvdel af rækken.

HIC kan dog drage nordpå med en rigtig god fornemmelse, for nederlaget til topholdet Fredensborg bød på årets klart bedste indsats, men ved endnu en gang at indkassere tre mål, vanskeliggjorde HIC muligheden for at tjene årets første point.

Endnu en gang var det et hjørnespark til modstanderne, der kostede en scoring, men inden da havde Jakob Christensen misbrugt kampens største chance efter et godt indlæg fra højre. Den afbrænder blev der kompenseret for, da Jonas Vogeley prøvede igen med et fladt indlæg, og denne gang resulterede det i en udligning den omskolede midterforsvarer.

Fredensborg kom dog snart efter foran igen efter et indlæg og en af de hovedstødsscoringer, som bare er ekstremt svære at dække op for, men efter pausen tog HIC for alvor kampen op og gjorde det til en jævnbyrdig duel – indtil Fredensborg slog til med en stærk individuel præstation, som gjorde det til 3-1.

Jakob Christensen fik dog reduceret efter fortrinligt forarbejde af to indskiftere, Andreas Heramb og Nicolai Beck, og selv om Fredensborg var giftige på deres hurtige kontraangreb, så havde en udligning i den hektiske slutfase ikke havde været ufortjent – selv om fortjent og ufortjent ikke kan bruges til ret meget anden end at trøste sig selv i nederlagets stund.

Men der var berettiget ros fra trænerteamet efter en indsats, der især mod slutningen af kampen var præget af fight, mod og vilje. Det var bare en postgang for sent, så det endte med fire på stribe. Men så er det jo, at spillet heldigvis starter forfra.

 

HIC – Fredensborg 2-3 (1-2)

0-1 Mathis Vinding Johnsen (18) 1-1 Jakob Christensen (28) 1-2 Luca de Biase (32) 1-3 Lasse Spaniel (63) Jakob Christensen (75)

HIC: Mohammed Hussain – Patryk Obacz, Carl Matthäi Leland, Alex Skjoldnæs Pedersen, Malthe Jacobsen  – Jonas Vogeley, Nicolai Gøtze, Mikkel Bredfeldt, Benjamin Nielsen, Zakariak Streif Garrouj – Jakob Christensen. Indskiftet: Andres Heramb, Mathias Skolnik, Nicolai Beck.

Luk