Menu

En epoke er slut

image foto: ABJ Foto
Anders Fabild
16. november 2023 kl. 19:15
og det har været en dundrende succes
Efter sæsonens sidste kamp i lørdags fik vores spillere, fra deres træner igennem de sidste syv et halvt år Jan C., den vemodige besked at Jan har valgt og stoppe i HIC.
Det har været så stor en succesrig periode med Jan C. som cheftræner, at det i al evighed vil fremstå som en epoke i klubbens historie.
Jan Christensen kom til HIC fra Avedøre, og han havde desuden en fortid som divisionstræner i Hvidovre, så det var en mentalitet fra helt anden hylde, der pludselig blev præsenteret for de dygtige hyggespillere i HIC.
Dele af truppen slog sig i første omgang lidt på de øgede krav og den anderledes tone, men det varede ikke længe før Jan C. fik trukket træningsmentaliteten, kulturen og vinderindstillingen i den rigtige retning.
Det blev en fantastisk rejse med oprykning det første år til sjællandsserien, hvor HIC aldrig før havde været, og efter nogle års tilvænning på det højere niveau, indtraf miraklet i 2021, da det lykkedes at sikre den eventyrlige oprykning til danmarksserien.
Det er den uden sammenligning største bedrift i HIC’s historie, og overlevelsen det første år i danmarksserien var en nærmest lige så stor præstation i en række med langt større klubber med en mere imponerende historik.
Jeg er meget stolt af de resultater Jan har opnået i samarbejde med det øvrige trænerteam og spillertrup og vil i al evighed stå printet i min hukommelse som fantastisk og en stor oplevelse.
Tak for et fantastisk samarbejde Jan, det har været en fornøjelse…TAK
Afløser for Jan vil blive præsenteret i løbet af weekenden.
Luk