Menu

Det er finale tid

image
John Bødker
02. oktober 2018 kl. 21:30
Oldboys skal spille finale om sjællandsmesterskabet - Tag med til Vedbæk på søndag og støt "de gamle drenge"

Det danske fodboldlandsholds gamle træningsbane i Vedbæk lægger græs til Oldboysfinalen om sjællandsmesterskabet mellem Frem Hellebæk og HIC's "gamle drenge" på søndag den 7 oktober kl 13.00.

Mange tidligere første holds spillere er at finde på holdet og Oldboys passer meget godt til tempoet og de manglende dybdeløb - Men underholdende er det.

Har du tid og lyst, så tag til Vedbæk og støt Oldboys'erne

DBU har præsenteret kampen på følgende måde:

I kampen om oprykning fra række 2, tager et af DBU Sjællands mest nordlig placerede klubber, Frem Hellebæk imod Herstedøster.

Frem Hellebæk kommer til kampen efter en sæson hvor holdet sluttede på en tæt 2. plads 1 point efter Annisse IF. Men da Annisse IF var udeblevet fra en kamp i sæsonen, kunne Frem Hellebæk veksle sin 2. plads til en kamp om oprykning. Særligt Frem Hellebæks defensiv har i år set stærk ud, hvor holdet var det hold i puljen der lukkede færrest mål ind. 19 gange måtte målmanden hente bolden, i de 15 spillede kampe, og som sagt færre end noget andet hold i puljen.

Herstedøster IC kommer til kampen efter en helt fantastisk sæson, hvor 1 enkelt nederlag er det eneste skår i glæden, i hvad der kunne være blevet ”the perfect season”. 15 sejre, i 16 kampe, 46 scorede mål og blot 7 lukket ind, vidner om et hold med kvalitet og selvtillid. De flotte præstationer sikrede Herstedøster puljesejren med hele 12 point ned til nærmeste forfølger, og der er ingen tvivl om at det er et Herstedøster hold der kommer til kampen imod Frem Hellebæk fyldt med selvtillid.

VEL MØDT I VEDBÆK