Menu

Opførelsen af den nye klubbygning tager nu for alvor form

image
Webmaster
11. december 2021 kl. 14:20
Efter et efterår med flere forsinkelser, har opførelsen af den nye klubbygning i HIC nu glædeligt taget form, da ydervæggene i kælderen nu er blevet støbt.

På en flot december dag hvor HIC var dækket af let drys sne, er omridset af den nye klubbygning nu endeligt trådt frem. Efter et efterår, hvor entreprenøren CC Brun primært har arbejdet med udgravning og installationer i jorden, er kældervæggene til den nye bygning nu blevet støbt. Grundet besværligheder med at få leveret færdigstøbte betonelementer, er væggene i bygningen blevet støbt på gammeldags vis, hvorfor de fortsat er gemt bag de opsatte støbeplader.

I den kommende uge fjernes forskalningen, ligesom der klargøres til støbning af de indvendige vægge ved det kommende teknikrum i kælderen. Op til jul bliver der efter planen lagt betondæk, som både er loft i kælderen og gulvet i de kommende omklædningsrum i stueplan. Inden nytår færdiggøres betonarbejdet omkring kældervægge og betondækket, så kælderen stort set kommer under tag.

Efter nytår starter CC Brun arbejdet med opbygning af bygningens øverste del i stueplan, som bygges op med et stålskellet. Det skulle gerne være rejst og samlet inden onsdag d. 12. januar kl. 11.30, når Albertslund kommune og HIC afholder rejsegilde for den nye klubbygning og de involverede håndværkere.

Det er fortsat CC Bruns forventning, at klubbygningen er klar til at blive taget i brug medio april 2022.

Luk