Menu

HIC's nye klubbygning er nu klar til næste fase i byggeriet

image
Webmaster
08. august 2021 kl. 16:48
Henover sommerferien er den hvide bygning i HIC blevet nedrevet, og projektet med byggeriet af den nye klubbygninger er klar til næste fase

Byggeriet af en ny klubbygning til HIC har nu for alvor taget fart, da den hvide omklædningsbygning henover sommerferien er blevet nedrevet. Dermed kan entreprenøren CC Brun tage fat på deres arbejde. CC Brun byggede faktisk også klubhuset og det midterste omklædningsbygning, og har med et fint tilbud vundet opgaven med byggeri af den nye klubbygning. Første opgave bliver etablering af byggepladsen, hvor der bl.a. på dele af p-pladsen bliver inddraget. Dernæst skal håndværkerne igang med udgravning af kælderen, hvor der først skal laves installationer med bl.a. kloak samt støbes beton.


Den gamle omklædningsbygning er nu nedrevet, og var dermed en del af HIC's historie fra 1989 til 2022.

Klubbygningen forventes fortsat at stå færdig omkring 1. marts 2022, hvor HIC kan rykke ind i 3 lækre omklædningsrum, et stort boldrum med vaskeri samt ikke mindst et træningslokale.

I mellemtiden har HIC fået opstillet to containere til holdenes bolde og udstyr. Der mangler fortsat at blive etableret strøm i containerne, hvilket dog forventes på plads i den kommende uge. HIC må derfor også i efterårssæsonen undvære et omklædningsrum, hvorfor alle HIC'ere må hjælpe hindanden, så vi får plads til alle i de 4 resterende omklædningsrum.

 

Luk