Menu

Tak fordi du bruger OK Benzin

image
John Bødker
02. juni 2020 kl. 21:03
OK benzin støter HIC hver gang du tanker

Vi kan sagtens bruge flere der støtter os via et OK benzinkort - Vi jubler ikke hele vejen hen i banken, men småt er jo et skridt på vejen.

Det første beløb er tikket ind på kontoen efter vores aftale med OK for et år siden. Vi har heldigvis set flere der har erhvervet sig et OK benzinkort og aftalen er derfor forlænget med endnu et år. Du behøver ikke være medlem af HIC for at støtte klubben med benzinkortet. Tøv ikke, få dig et benzinkort.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Herstedøster Idræts Club nu. Og så sørger de for at ændre det. Eller du kan gøre det via appen.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Luk