Menu

HIC sponsor Elternativet vinder flot pris

image Patrick Nielsen til venstre med sine to medarbejdere
John Bødker
15. oktober 2021 kl. 10:23
For 4 gang i træk blev Elternativet kåret til vinder af håndværker.dk prisen

I HIC gør vi alt for at vinde på banen og fejrer det med sejrsdans. Sådan har vores sponsor Elternativet det også i disse dage. 

For 4. år i træk, vandt de Håndværker.dk prisen. 

Det sidste år har været vildt og travlt, så der er blevet ansat 2 fantastiske medarbejdere.

Med en baggrund inden for IT kan jeg tænke i smarte, praktiske og brugervenlige installationer og løsninger, særligt når det kommer til nyere teknologi. Jeg kan selvfølgelig løse både små og store elinstallationsopgaver, men det er særligt inden for områder som traditionelle installationer, trådløst netværk, fibernet og energioptimering, du får glæde af min ekspertise – uanset om det drejer sig om en privat eller erhvervsorienteret løsning fortæller Patrick Nielsen

Mit navn er Patrick Nielsen, og jeg er uddannet elinstallatør med sølvmedalje og modtog Tekniqs installatørpris i 2016. Jeg har altid vidst, at jeg ville være selvstændig og med min it-baggrund gav det god mening at fortsætte ad samme spor – bare med fokus på de fysiske installationer i stedet. Mit firma er bevidst et enmandsfirma, så jeg bevarer min daglige fleksibilitet og kundekontakten, som jeg sætter stor pris på. Jeg har dog fast to lærlinge tilknyttet Elternativet, da jeg gerne vil bidrage til at fremtidssikre erhvervet.

God kvalitet - også i fremtiden

Efter fem år som selvstændig i branchen valgte jeg i 2020 at blive en del af lærlingeordningen. Som en fast ordning har jeg derfor to lærlinge tilknyttet mit firma. Jeg ønsker at bidrage til, at de nye i faget får en god start, bliver ansvarsbevidste og forstår betydningen af at levere et godt stykke arbejde.

For bedst at kunne løse kundernes mange forskellige opgaver har jeg oftest én lærling, der lige er begyndt på uddannelsen og én lærling, der snart færdiggør uddannelsen. Jeg lægger vægt på, at mine lærlinge får mulighed for at løse opgaver selvstændigt - naturligvis altid med min supervision, så arbejdet kvalitetssikres af en faglært.

Ved at være en del af lærlingeordningen er jeg med til at sikre, at du som kunde også i fremtiden møder elektrikere, der yder en god service og høj kvalitet.

Skuemester på elektrikeruddannelsen

I 2021 blev jeg skuemester på elektrikeruddannelsen. Det betyder, at jeg overværer lærlinges svendeprøver, og agerer som censor under prøverne. Som skuemester er det min opgave at vurdere, om lærlingens færdigheder stemmer overens med uddannelsens krav. Samtidig skal jeg sikre, at svendeprøven udføres efter reglerne og at lærlingen får en retfærdig bedømmelse. I mit arbejde som skuemester lægger jeg desuden vægt på, at svendeprøven bliver en god og motiverende oplevelse for lærlingen. Med min mangeårige erfaring i branchen finder jeg det meningsfuldt på denne måde aktivt at støtte op om elektrikeruddannelsen.

Kundeservice i top

Jeg lægger vægt på at yde en formidabel kundeservice og lige at gøre det ekstra, der sikrer, at kunderne vender tilbage – eller anbefaler mig til nye kunder. Jeg arbejder blandt andet for virksomheder som Rema 1000, flere storcentre og kommuner, mens jeg selvfølgelig også klarer en masse både små og større opgaver for private.

København og omegn

Geografisk er Storkøbenhavn og en radius af 60-70 kilometer herfra mit udgangspunkt. Så tag fat på mig, hvis du ønsker en elinstallatør, der kan tænke ud af boksen.

 

HIC ønsker stort tillykke med prisen. 🏆

 

Vil du med på vinderholdet, kontakt sponsoransvarlig Anders Fabild på telefon nr. 2060 6512

Luk