Menu

Frank Hvam og Kongehuset

image
John Bødker, Bestyrelsen
11. marts 2022 kl. 21:46
Sponsorerne blev i den grad forkælet da HIC havde inviteret til sponsorarrangement

Det var et glad sponsorteam med Anders Fabild og Kim Andersen i spidsen der langt om længe kunne åbne dørene for de velkendte og velbesøgte sponsorerarrangementer. I to år havde de ventet og nu skulle det endelig stå.

Select Sport i Fabriksparken havde velvilligt stillet sine lokaler til rådighed og samtlige deltagere fik lidt af en oplevelse – Select oser jo af sport og efter Anders havde budt velkommen til de ca 60 gæster overtog salgskonsulent fra Select, Klavs Rasmussen, ordet. Her fik vi en rundtur af de store om Eigil Nielsens og Select’s historie og filosofi.

Anders Fabild bød gæsterne velkommen i Select Sport's lokaler

Efter en lille gåtur til kantinen blev gæsterne trakteret med en 5-retters menu kreeret af tidligere Chefkok i kongehuset Martin Kristoffersen – En kolonarisk oplevelse af de store med tilhørende vine som flot blev præsenteret af Laudrup Vinimport.

    

Laudrup Vinimport og kok Martin Kristoffersen med crew sørgede for de kolonariske oplevelser

Underholdning og snak hen over bordene var der nok af – Men den fik lige et par takker opad da Frank Hvam entrede lokalet.

Den fik ikke for lidt med pinligheder og HIC (læs Hik – som hr Hvam udtalte det) fik også en humoristisk svada og ikke et øje var tørt.

Efter en hyggelig og sjov aften sluttede hele seancen kl. 02.00

Vi glæder os allerede til næste år.

 

Luk